БИЗНЕС НА ВИСОКИ ТОКЧЕТА?

МИСИЯ

about-us3

Мисията на Дамски Клуб „Бизнес на високи токчета“ е да помогне на бизнес дамите от малкия и средния бизнес да завоюват своето заслужено място в обществото, да направи бизнеса им по-успешен, а животът им по-красив.

about-us2

ЦЕЛИ

Целта на клуба е да оползотвори най-големият естествен ресурс, споделян от всички бизнес дами: други жени в бизнеса. Клубът ще се фокусира върху обединяването на жените на всички нива на бизнеса, за да споделят общата цел – успех.

aboit-us1

Чрез постоянните контакти между членовете, Клубът ще стимулира сътрудничеството и партньорството помежду им с цел утвърждаване в бизнеса и ще защитава техните интереси. Клубът ще запознава членовете с новости в областта на образованието, възпитанието на подрастващите, красотата, модата и всички други области от интереси.

Чрез постоянните контакти между членовете, Клубът ще стимулира сътрудничеството и партньорството помежду им с цел утвърждаване в бизнеса и ще защитава техните интереси. Клубът ще запознава членовете с новости в областта на образованието, възпитанието на подрастващите, красотата, модата и всички други области от интереси.

ОСНОВНИ ДЕЙНОСТИ НА КЛУБА

Най-важните аспекти от живота на жените предприемачи, както и на онези, които все още обмислят да се присъединят към света на бизнеса, са включени в основните групи дейности на клуба, като:

 • Създаване на контакти

  По време на ежемесечните ни срещи и събития ще имате възможност да се срещнете и запознаете помежду си лично,  да обсъдите идеи и възможности за сътрудничество, да споделите помежду си, чисто по женски, нещата от живота, които ви вълнуват.

 • Култура и лайфстайл

  Събитията включват винени семинари с дегустации на вино, кулинарни уроци с местни и световни знаменитости, уроци по всичко, което тайничко сме искали да опитаме до сега, но не сме се осмелявали.
 • Отдих

  Пътувания, тематични екскурзии,  разходки сред природата, морски почивки, събития на закрито /релаксиращи, възстановяващи, разкрасителни процедури, масажи/ и много други..

 • Семинари

  Семинарните дейности ще бъдат под формата на полезни теми за бизнеса, кръгли маси, семинари на тема козметика и СПА, здраве и красота, семинари за бита, семейството, децата, мъжете, жените и всичко което привлича нашия интерес.

 • Лекции 

  Лекции ще се провеждат поне шест пъти годишно. Говорителите ще са водещи специалисти в своята област и влиятелни личности от света на бизнеса и живота. Събитията ще се провеждат под формата на дискусии, дебати, речи.

 • Спорт

  Нашият календар ще Ви предложи и възможност за участие в спортни мероприятия, включително уроци по голф, конна езда, пилатес, йога, водна аеробика, танци,. Сред останалите спортни инициативи са плажен волейбол, тенис, боулинг, картинг  и други.

Oрганизираме и посещаваме  изложби, модни ревюта, музикални вечери, литературни клубове, поетични рецитали, представяне на интересни книги и всичко, което женската ни същност желае…

Всички тези мероприятия са включени в календар на събитията, представящ програмата за всеки месец.

БИЗНЕС НА ВИСОКИ ТОКЧЕТА – МИСИЯ ВЪЗМОЖНА!  ВКЛЮЧИ СЕ ДНЕС, ТУК и СЕГА!

Направи първата крачка – Заяви своето членство.

ЧЛЕНОВЕТЕ НА КЛУБА СПОДЕЛЯТ ...

ЖЕНСКИ ТАЙНИ САМО ПО Е-MAIL

СВЪРЖИ СЕ С НАС

В момента екипът ни не е на разположение. Изпратете Вашето запитвание и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Изпращяне

©2024 МРЕЖА ЗА ЖЕНСКО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО "БИЗНЕС НА ВИСОКИ ТОКЧЕТА"

 Дамски Клуб "Бизнес на Високи Токчета"  и  Клуб "Младите Дами в Бизнеса"     

Вход за членове

    

Вашите детайли?

Create Account