МРЕЖА ЗА ЖЕНСКО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО

 „БИЗНЕС НА ВИСОКИ ТОКЧЕТА“

Мисията на МЖП  „Бизнес на високи токчета“ е да помогне на дамите от малкия и средния бизнес да завоюват своето заслужено място в обществото, да направи бизнеса им по-успешен, а живота им – по-красив.

Целта на клуба е да се насърчи женското предприемачество, като всички членове получават информация за най-актуални възможности за финансиране, нови бизнес възможности, финансови консултации и др.

Чрез организиране на регулярни срещи/събития, клубът стимулира сътрудничеството и партньорството помежду им с цел създаване на нови бизнес контакти, утвърждаване на бизнеса и интересите им.

Клубът запознава членовете с новости в областта на бизнеса, образованието, възпитанието на подрастващите, красотата, модата, здравето, спорта, културата и всички други области от интереси.

ЧЛЕНСТВО

Членството в клуба става чрез покана за членство, препоръка от друг член на клуба или чрез директна заявка за членство. Регистрацията в нашия сайт – www.clubvisokitokcheta.bg НЕ Е ЧЛЕНСТВО. Всички регистрирани потребители виждат общодостъпната информация от сайта, следят нашата клубна дейност и получават бюлетин за събитията ни.

Дамски клуб „Бизнес на високи токчета“ е частен клуб и заплащането на встъпителна такса и годишен членски внос е условие за членство. След тяхното заплащане става присъединяването Ви към клуба и активирането на вашия акаунт. Дотогава ще имате ограничени възможности в сайта.

След като плащането бъде потвърдено, Вие ще получите имейл и ще имате възможност да влезнете и да създадете вашия личен и/или бизнес профил, да виждате всички останали членове на клуба и да общувате помежду си, да рекламирате дейността си, да публикувате ваши бизнес оферти, както и ще имате пълен достъп до всички функционалности на сайта.

Клубът си запазва правото да допуска членове по своя преценка.

Има три форми на членство в клуба:

  • Пълноправно членство

  • Бизнес членство

  • Почетно

ПOЧЕТНИТЕ ЧЛЕНОВЕ СЕ ИЗБИРАТ ЕДИНСТВЕНО ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА КЛУБА!

СЛЕДВАЩИ СТЪПКИ:

1. Запознайте се с условията за членство.

2. Подайте своята заявка за членство, като ни изпратите имейл на info@clubvisokitokcheta.bg в свободен текст, в който ни информирате за избраното от вас членство /Пълноправно или Бизнес /

3. След като получите нашето потвърждение, моля направете своето плащане.

4. След заплащане на членската такса, системата ще Ви изпрати съобщение за приемането Ви като член. Тогава ще може да влезнете в системата и да създадете своите личен и/или бизнес профил, за да виждате и да се свързвате с останали членове на мрежата за женско предприемачество „Бизнес на Високи Токчета”.

СВЪРЖИ СЕ С НАС

В момента екипът ни не е на разположение. Изпратете Вашето запитвание и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Изпращяне

©2024 МРЕЖА ЗА ЖЕНСКО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО "БИЗНЕС НА ВИСОКИ ТОКЧЕТА"

 Дамски Клуб "Бизнес на Високи Токчета"  и  Клуб "Младите Дами в Бизнеса"     

Вход за членове

    

Вашите детайли?

Create Account