Лични данни
Име и фамилия (само на кирилица)

ася ялександрова

Телефон

0888634394

Моят бизнес
Име на фирма

Външен продуцент и водещ в радио Magic FM

Бизнес e-mail

asya_alexandrova@abv.bg

Изберете град

София

Бизнес адрес

"Сребърна" 21

Сфера на дейност

Маркетинг

Website

https://quizshow.online

Facebook страница

https://www.facebook.com/asya.alexandrova.1

Основни дейности

Здравейте! Казвам се Ася Александрова и съм един от първите независими продуценти в частните радиостанции на България. Имам реализирани успешни проекти в радио VOA – Витоша, Радио Експрес, Ретро Радио, Радио Атлантик.

Към настоящия момент съм продуцент и водещ на Magic Quiz Show -игра , която се излъчва между 15:00 и 16:00 часа, всеки ден на живо в ефира на Меджик Фм.

Magic Quiz Show представя исторически, културни, географски и научни факти и събития в в динамичен и оживен викториен формат. Magic Quiz Show се излъчва вече 10 години в ефира на радио Меджик ФМ и се радва месечна аудитория от 180 000 души.

Покрай подготовката на рубриката си „Да живеем здравословно“,  се запознах с билката сладък пелин, позната на китайците от хилядолетия, с която те лекували успешно малария и треска.

Реших да  я популярна, за да могат повече хора да открият чудотворните й качества върху себе си. Преди една година започвах работа с ферма, която се намира в северна България и използвайки специална селекция швейцарски семена, стартирахме  отглеждането на сладък пелин и съответно таблетирането му.

Към днешна дата съм ексклузивен представител на Xerbacross, компанията, която разпространява Artemisia annua или лечебния сладък пелин в България.

Днес Сладкия пелин е се предлага под формата на таблетки от 500мг. във флакон, съдържащ 100 бройки.

Иначе съм възпитаник на НСА специалност – треньор по тенис и спортна журналистика. През 2000  и 2003 години станах световен шампион по тенис за журналисти в градовете Оточец (Словения) и Албена (България).

Омъжена съм и горда майка на две момчета на 8 и на 12 години:)