Уважаеми дами,

Мисията на Дамски клуб „Бизнес на високи токчета“ е да помогне на дамите от малкия и средния бизнес да завоюват своето заслужено място в обществото, да направи бизнеса им по-успешен, а живота им по-красив.

Целта на клуба е да се насърчи женското предприемачество, като всички членове получават информация за най-актуални възможности за финансиране, нови бизнес възможности, финансови консултации и др.

Чрез организиране на регулярни рещи/събития, клубът ще стимулира сътрудничеството и партньорството помежду им с цел утвърждаване на бизнеса и ще защитава интересите им.

Клубът ще запознава членовете с новости в областта на бизнеса, образованието, възпитанието на подрастващите, красотата, модата, здравето, спорта, културата и всички други области от интереси.

Членството в клуба става чрез препоръка от друг член на клуба или чрез директна заявка за членство.

След като се регистрирате на сайта ни, ще получите e-mail с потвърждение за регистрацията, както и банковата сметка за плащане на членския внос и встъпителна такса. Присъединяването Ви към клуба и активирането на вашия акаунт става след тяхното заплащане. Дотогава ще имате ограничени възможности в сайта.

След като плащането бъде потвърдено, Вие ще получите имейл и ще имате възможност да влезете и да създадете вашия личен и бизнес профил, да виждате всички останали членове на клуба и да общувате помежду си, да рекламирате дейността си, да публикувате ваши бизнес оферти, както и ще имате пълен достъп до всички функционалности на сайта.

Клубът си запазва правото да допуска членове по своя преценка.

Има три форми на членство в клуба:

  • Пълноправно членство

  • Бизнес членство

  • Почетно членство

Всички членства се одобряват от Клуба.

ПОЧЕТНИТЕ ЧЛЕНОВЕ СЕ ИЗБИРАТ САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА КЛУБА !

Какви са предимствата на клубните членове?

Дейности, които клуба организира

Пълноправно членство

Бизнес членство

Ежемесечен бюлетин

да

да

Участие в регулярна (networking) среща

да

да

Участие в регулярна тематична среща

безплатно

безплатно

Представяне пред членовете на клуба на регулярна тематична среща

2 пъти на година

веднъж на 6 месеца

4 пъти на година

веднъж на 3 месеца

Организиране на платени събития на членовете на клуба

1 на година

по договаряне

Реклама на препоръчани събития на членовете /публикуване на събитията в календара на сайта www.clubvisokitokcheta.bg/

2 пъти на година

веднъж на 6 месеца

4 пъти на година

веднъж на 3 месеца

Реклама в сайта на клуба

2 на година

1 текстова и 1 снимка(лого) за 1 месец

по договаряне

Реклама във фейсбук страницата на клуба чрез създаване на събитие за представяне пред членовете

2 пъти на година

веднъж на 6 месеца

4 пъти на година

веднъж на 3 месеца

Реклама в затворената група

2 пъти на година

веднъж на 6 месеца

по договаряне

Безплатно публикуване на оферти на членовете в сайта

2 пъти на година

веднъж на 6 месеца

по договаряне

Преференциални условия от членове и партньори на клуба

да

да

Преференциални условия за платени мероприятия на клуба

да

да

Преференциални условия за организирани пътувания

да

да

Клубни срещи и събития

Регулярна Networking среща това е среща за опознаване, контакти и забавления между членовете на клуба. Организира се 1път месечно.

Регулярни Тематични срещи – това са срещи, на които членовете на клуба представят своите бизнеси или себе си. Срещи, на които се обсъждат конкретни теми от бизнеса и живота. Представянето е в рамките на 20мин и се комбинира и с други участници, които се представят /максимум 4ма на една тематична среща/. Може да бъде и самостоятелно само и единствено когато за тази дата няма други желаещи или е част от спонсорските/рекламни пакети.

*Фирменото членство дава възможност на фирмите за самостоятелно представяне /4 пъти в годината/ в такава среща, с продължителност до 1 час. 

Платени събития на членове /провеждане на платени лекции, обучения, тренинги и т.н/ организирани и промотирани от клуба. Включва: зала /до 40души/, мултимедия и екран и споделено като съдомакин събитие във фейсбук страницата на клуба. Всички допълнителни условия се договарят индивидуално!!! Събитията се организират с предварителна заявка най-малко един месец преди избраната дата и при условие, че няма друго насрочено платено събитие в период до 7 дни преди и след съответната дата.

Препоръчани събития събития, самостоятелно организирани от членовете и промотирани от клуба. За да бъдат промотирани от клуба, съответните препоръчани събития трябва да имат специална цена за членовете на Дамския клуб, която да е по-ниска от обявената стандартна цена най-малко с 25%. Всички допълнителни условия се договарят индивидуално!!!

Благотворителни събития – към клуба има учредена Фондация „Сподели доброто”, която организира собствени благотворителни кампании!!! Клубът може да подкрепи и други благотворителни кампании, организирани от негови членове след решение на ръководството. Подкрепата на другите кампании се изразява в споделяне на събитието пред членовете в клуба и призоваване за подкрепа и участие на неговите членове. Клубът НЕ се ангажира с финансиране и фактическата организация на подкрепената кампания. Клубът НЕ не ангажира с лична финансова подкрепа към конкретни членове.

ЗА КОНТАКТИ:

Станка Калева

Бизнес развитие МЖП

Тел. 0888510012

info@clubvisokitokcheta.bg stanka@clubvisokitokcheta.bg

Членски внос

Членството в Клуба предполага заплащане на първоначална еднократна встъпителна такса за всички членства + годишен членски внос

Пълноправно членство – встъпителна такса 500 лв., подновяване на членство 150 лв.

Или

Фирмено членство – встъпителна такса 800 лв., подновяване на членство 150 лв.

Дамски клуб “Бизнес на високи токчета” предоставя на своите членове удобството за онлайн заплащане на таксите за членство:

СВЪРЖИ СЕ С НАС

В момента екипът ни не е на разположение. Изпратете Вашето запитвание и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Изпращяне

©2024 МРЕЖА ЗА ЖЕНСКО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО "БИЗНЕС НА ВИСОКИ ТОКЧЕТА"

 Дамски Клуб "Бизнес на Високи Токчета"  и  Клуб "Младите Дами в Бизнеса"     

Вход за членове

    

Вашите детайли?

Create Account