Данъчен консултант е на няколко компании, сред които има и представители на европейския пазар. Адвокат е на Дамски клуб “Бизнес на високи токчета” от месец юни 2018 год. Освен това се грижи за сигурността на личните данни в рамките на нашия клуб и за тяхната защита.

Михаела умело успява да свързва хора от различни сфери, обединявайки интересите им в един общ разработен и успешен проект. Свободно говори английски и немски език. В продължение на пет години работи като мениджър на голяма английска компания с предмет на дейност онлайн търговията с козметични и хранителни продукти, в резултат на което не закъснява и скорострелното й развитие в областта на международнататърговия.

Интересува се от психология, човешките отношения и силата на подсъзнанието, работещо за личностния успех и постигането на житейски постижения. Вярва в себе си, което и помага да извежда всеки проект до финалната му точка. Обича пътешествията, която обогатяват общата й култура и й носятнезабравими спомени с приятели.

Описва се като жена, мислеща изцяло извън общоприетите правила и норми, което я превръща в успешна бизнес дама.Тя е нетрадиционна, забавна и естествена личност. Притесненията на клиентите й спират до вратата на нейния офис. Вярва, че нагласата на човек и неговите очаквания са основен двигател на събитията в живота ни.

СВЪРЖИ СЕ С НАС

В момента екипът ни не е на разположение. Изпратете Вашето запитвание и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Изпращяне

©2023 МРЕЖА ЗА ЖЕНСКО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО "БИЗНЕС НА ВИСОКИ ТОКЧЕТА"

 Дамски Клуб "Бизнес на Високи Токчета"  и  Клуб "Младите Дами в Бизнеса"     

Вход за членове

    

Вашите детайли?

Create Account