• 84971008_475166063363410_8883790572150587392_n

Оферта - Категория: ЗдравеОферта - Таг: есенция, женственост, здраве, капки и красота

Профил
Профил
Снимки
Специално предложение
Карта
Отзиви
Подобни обяви
 • Цветотерапията е най –финия и безвреден медод, с който може да се разделите със стари травми или блокирани ситуации и да тръгнете в желаната от вас посока!

  Казвам се Албена Коралиева и се занимавам  с цветотерапия от 8 години и съм yдивена, как за две седмици се променят съдби, животи и се решават здравословни проблеми!
  Имах случай, в който младо момиче бе със спрял цикъл на 26 год. След дълго третиране с медикаменти, тя стигна до мен и ми разказа житейската си история. Беше загубила майка си. Направих й есенция за неизплакана мъка и раздяла с близък човек и след 2 месеца цикълът й се саморегулира..

  Какво представляват цветните есенции?

  Цветните есенции са натурални лечебни средства, които въздействат върху ума, душата и духа. Те се добиват чрез извличане на лечебните вибрационни качества на най – високо развитата част от растението – неговия цвят. Действат на емоционално ниво и лекуват отрицателни чувства и подсъзнателни убеждения, модели.

  Как действат цветните есенции?
  Цветните есенции проникват в нашата висша мъдрост / нашия висш вибрационен АЗ/ и по този начин въздействат върху вътрешния ни диалог.
  Повишават вибрацията, отварят енергийните канали, за да можем да приемем духовната си същност, напояват съществото ни с положителни качества и отмиват недостатъците ни .

  .

  Как се използват цветните есенций?
  Есенцийте са течности, получени от цветя поставени в изворна вода, заредени с пряка слънчева светлина. За да се предпази от замърсяване към извлека се добавя алкохол .Капват се по няколко капки от разтвора под езика.

  Есенциите са абсолютно безвредни и нямат никакви странични действия върху организма. Не взаимодействат с лекарствени медикаменти.

  За Кого са подходящи цветните есенции?

   За хора, които искат да подсилят качествата си, да бъдат по – добре реализирани в професионален и личен план.

   За хора,които искат да се освободят от емоционални травми.

   За хора, които имат нужда от промяна – заседнали в дупка, депресия, на кръстопът , които са решили да поемат по нов път.

   За хора, които се справят с трудна житейска ситуация /катастрафа, развод, загуба на близък, силен стрес/.

  За какво най –често използваме цветни есенции?
   за изчистване – да се преборим с негативни емоции като: страх, вина, гняв, мъка, родителски модели, нездравословна лоялност, неудовлетворение, ревност, прошка, стрес и изтощение, детоксикация, страх.
   за зареждане: за увереност и самочувствие, изобилие и пари, да си върнем радостта, да отворим сърцето си, позитивизъм,мотивация, да повишим женската си енергия, да имаме повече търпение , доверие в живота, спокойствие,фокус, цялостност, заземяване.
   реализация: да намерим предназначението си, учене на чужд език, да привлечем правилния партньор, говорене пред публика,бременност, сключване на брак, сила енергия, фокус за предстоящ проекти др.

  Как се изготвят цветните есенции?

  С индивидуална консултация по телефон, по skype, на живо.
  индивидуални – за конкретен специфичен проблем или състояние.
  индивидуални – според нумерология, астрология, хюман дизайн.

  Отзиви на клиенти:
  „Обърнах се към Албена, защото исках да сваля няколко кг. след зимата. Върнах се отново към фитнеса, но нямах никаква мотивация да започна хранит. режим и тогава се появи Бени. Започнахме с подготовка към детокс програмата й, като ми препоръча определени хранит. добавки, с които да подпомогнем процеса.

  Приемах капките за детокс, като изключих от менюто си определени групи храни. Имах резултат още на първата седмица, но по-хубавото е, че изчистих тялото си отвътре и веднага си пролича и на вън, направо „светнах“. Вече месец след детокса продължавам да свалям още кг. и да се чувствам прекрасно. Междувременно изпробвах и други от капките за справяне със стреса и изразяване на гнева. Наистина работят, още от втория ден след приемането им се променя енергията на човек, изцяло различна вибрация. Препоръчвам Албена с две ръце. Тя е истински професионалист, много точно усеща от какво точно имаш нужда в дадения за теб момент. Работи индивидуално с проблема на човек и винаги има най-правилното решение. Бени е истинска вълшебница!“ – Соня Султанова, логистик

  „Към капките първо бях леко скептична. След което реших да ги пробвам, както винаги правя, за да проверя резултатите, върху себе си. Работих върху проект и имах нужда от Пари и увереност. Бени ми направи капки за „изобилие “ и имах резултати- появиха се пари:), които не очаквах. Усещах, че някак ми се отваря вратата на безграничните възможности и се почувствах по-уверена. Препоръчах ги на едно семейство и ми споделиха, че и при тях работят и се сдобиха с нови, допълнителни доходи, бяха много щастливо изумени. Ще пробвам капки и за други мои състояния . Благодаря ти, Бени.“ – Цветелина Тодорова, мениджър LR

  „Капки за финансов просперитет, изобилие, позитивизъм, фокус…
  Капките действат по уникален начин! Помогнаха ми да видя нови финансови възможности пред себе си и да придобия по-голяма увереност по отношение на управлението на личните ми финанси. Появиха се нови източници на пасивни доходи при мен (в действителност те и преди са съществували, но очевидно аз не съм ги забелязвала), започнах да разсъждавам над някои свои страхове, свързани с изобилието и неговите форми на проявление в живота ми. Появи се нов бизнес партньор от чужбина, който ми предложи съвместно професионално сътрудничество и възможност за бизнес развитие с доходи, надвишаващи поне 5 пъти досегашния ми доход.
  Невероятно! А колко учебници съм прочела…“ – Гергина Йорданова, 34г., гр. София, Финансист

  „За тренировките мога да кажа само прекрасни неща, винаги заредена с енергия, дълбоко редактирана от стреса на ежедневието, с прекрасното усещане за женственост и сексапил.
  Капките винаги съм ги приемала като допълнение към други практики, който съм правила… тези, които работят като семейна констелация, изчистват и дават свобода от миналото… приемаш нещата и продължаваш. Изобилието също има интересно действие. Ако някога съм имала някакви страхове по отношение на парите, то вече няма и следа от тях. Като цяло капките имат невидима, но мека и трайна намеса към подобряване на нещата в мен и около мен.“ – Лили Атанасова, собственик на логистична фирма

  За консултация Албена Коралиева – 0882204666

 • 10%отстъпка за членовете на клуба

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  За съжаление не можете да заредите приложния програмен интерфейс (API) на Google Карти.

 • Оставете отзив

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *