• P1010132-Copy
 • P1010132-Copy-1

Оферта - Категория: ПсихологияОферта - Таг: енергия, кинезиология и холистичен подход

Профил
Профил
Снимки
Специално предложение
Карта
Отзиви
Подобни обяви
 • Кинезиологията е превъзходен метод за емоционален и енергиен баланс, който ни помага с лекота да се справяме с каналите на стрес от всякакъв характер, както и да се свържем по-силно със самите себе си и да се вслушаме във вътрешния ни глас.

  Когато енергията тече хармонично в нашето тяло, ние сме истински творци на живота си! Тогава получаваме всичко, което желаем, с огромна лекота и радост!

  Когато сме в баланс, ние усещаме себе си цялостни, щастливи и удовлетворени и успяваме да реализираме своите мечти и желания бързо и ефективно.

  Но какво се случва на практика?

  В нашето забързано, стресирано ежедневие често забравяме, че ние сме една много специална и уникална комбинация от дух, емоции и тяло. Рутината толкова ни е завладяла, че губим дълбоката връзка със себе си. Емоциите ни връхлитат като лавини и ни люшкат от едни крайности в други. Или пък толкова сме се научили да ги потискаме, че в един момент забравяме да чувстваме истински. Тероризираме тялото си с много стрес, лоши навици и некачествена и бедна храна. Всичко това оказва огромен натиск върху нашата енергийна система. Нашите енергийни канали – меридианите, познати ни от древната Китайска медицина, получават дисбаланс. Може да имат повишена или понижена енергия, което дава дисбаланси в цялостната ни енергийна картина.

  Всеки дискомфорт на всяко ниво – физическо, емоционално или духовно, води началото си от блокаж в нашата енергийна система.

  Примерите са безброй…

  Усещате се в капан, в задънена улица?
  Изпитвате негативни емоции, които ви смазват?
  Не изпитвате радост и любов в живота си?
  Не успявате да реализирате своите желания, цели и мечти?
  Не знаете какви са вашите желания, цели и мечти?
  Дълго време давате всичко от себе си да постигнете или получите нещо и то просто не се получава, не се случва?
  Искате да смените работа, но не ви стиска да напуснете?
  Искате да излезете от връзка, която не ви удовлетворява, но никога не събирате смелост?
  Искате деца, семейство, но все отлагате момента?
  Често оставяте мозъкът, рационалното да ви води и потискате емоциите си?
  Добрата новина е, че КИНЕЗИОЛОГИЯТА може да “отпуши” вашите блокажи, за да си върнете радостта в живота и да управлявате вашия свят в желаната посока, имайки прекрасно и здраво тяло, позитивни и хармонични чувства и емоции и усещане за свързаност с вашия вътрешен авторитет и висш аз.

  Ето какво казват някои от хората, преминали през кинезиологичен баланс с мен:

  Както обичам да казвам: няма по-хубаво нещо от това да работиш с професионалист! Благодаря ти за прекрасния сеанс. Чувствам се изумително, балансирана, енергична и фокусирана в правилната цел – което е най-важното! 🙂 Ако не сте пробвали Кинезиологичен сеанс препоръчвам горещо!

  Диляна Панайотова, йога инструктор, собственик на Студио 21

  Кинезиологията се оказа много интересен, бърз, точен и безболезнен процес за диагностика и балансиране. Още докато Дени ме проверяваше, веднага прилагахме техники и методи за балансиране и аз усещах резултата. Жизнената ми сила се увеличи, чувствам се бодра, уверена и пълна със сила. Вечно студените ми ръце и крака се стоплиха и оттогава не изстиват. Много съм доволна от факта, че тялото ми се чувства отлично и запазва добрия си тонус вече седмици след процедурата. След това с Дени направихме водена медитация за блокажите в тялото, която за мен беше изключително силна, дълбока и освобождаваща. При първа възможност ще отида и за други въпроси, които ме вълнуват и които да премина с кинезиологията!

  Диди Цанкова, счетоводител

  Преди да отида при Дени да ми направи кинезиологичен баланс, вярвах в себе си, но вътре в мен самия имах някакво напрежение. Като че ли имаше нещо,което ме спираше. Нещо, което ми пречеше. Нещо, което блокираше енергията и концентрацията ми. Опитвах да правя неща на 100%. Но нещо ми пречеше и Не успявах да ги изпълня на 100%.
  След като направих този кинезиологичен баланс с помощта на Дени, започнах да се чувствам по-добре. Започна да ми върви повече. Всичко се промени в положителна посока!
  Дефанзивен халф при юношите в ПФК Локомотив Пловдив

  Ако сте готови да се отправите на това пътешествие към по-добро и дълбоко познаване на себе си и използване на пълния си енергиен потенциал, то този метод е точно за вас.

  Ако желаете да споделите това, което ви тревожи, създава дискомфорт и спира вашето развитие, можете да се свържете с мен на телефон 0878 207 156 и заедно да преценим дали този метод би бил най-подходящият за вас към този момент и дали той ще разреши вашия проблем бързо, лесно и ефикасно. Това е един ПОДАРЪК от мен за вас и няма да ви струва нищо.

  Преди да пристъпите към избор на този вид терапия за вашия казус, е нужно да знаете:

  Какво е КИНЕЗИОЛОГИЯ и как се извършва кинезиологичен/ енергиен баланс чрез кинезиология?

  Кинезиологията е наука за движението на енергията в тялото. В момента това е най-бързо и динамично развиващ се холистично-въздействащ метод. Освен това кинезиологията е уникален начин за постигане на по-голяма осъзнатост, личностно израстване и себепознание.

  Инструментариумът е много богат – над 60 различни начини и техники за постигане на енергиен баланс.

  kinesiology-sessionsКинезиологията използва мускулен тест, за да се намерят блокажите в тялото ни във всеки един аспект, да се получи една цялостна картина за движението на нашата енергия и след това да се балансират намерените дисбаланси – повишена или понижена енергия. Кинезиологът показва различните позиции за изолиране на всеки мускул и го тестува с позволението на клиента, отчитайки състоянието на тялото в резултатите на теста. По този начин се получава една схема на каналите на енергията и нейното движение.
  По време на тестуване, когато мускулът е стабилен, “силен”, казваме, че е ЗАКЛЮЧЕН и това на езика на кинезиологията означава, че енергията тече балансирано, че в този мускул нямаме дисбаланс.
  Ако мускулът е нестабилен, “слаб”, в кинезиологията се нарича ОТКЛЮЧЕН и е показател за небалансирано протичане на енергията. Този мускул ще подлежи на “заключване” чрез различни техники на балансиране.

  Методът е изключително силен и цялостен. И РАБОТИ!

  Основният принцип тук е, че когато енергията се “отприщи”, балансира, всеки аспект в живота ни започва да се подобрява. .

  Ако усетите, че кинезиологията може да даде положително влияние за разрешаване на вашата ситуация и подобряване на енергийния ви баланс, обадете се и запазете час за консултация на телефон 0878 207 156 още сега.

  Какви хора избират метода кинезиология?

  Хора, които усещат, че нещо ги блокира, им пречи и не знаят как да го преодолеят
  Хора, които искат баланс във всеки аспект на живота си
  Хора, които са отворени към алтернативни енергийни методи и обичат да експериментират и опитват нови начини
  Бизнес ориентирани хора, които имат ясни и конкретни цели и желаят да ги постигнат по-лесно и бързо
  Бизнесмени, желаещи по-добър баланс работа и личен живот, страдащи от бърнаут
  Търсещи, осъзнати хора, изпробвали множество други методи, които не са дали желания от тях резултат за справяне с дадена ситуция, емоционална травма или блокаж
  Хора, изправени пред нов етап в живота си – нова професия, проект, създаване на семейство и деца
  Хора, търсещи промяна в живота си
  Хора, преминаващи през труден етап в живота си
  За кого НЕ е тази терапия?

  Тази терапия не е за хора, които са затворени за нови терапевтични холистични методи и предпочитат да останат в дисбаланс, застой или болезненото усещане, че не получават това, което искат от живота си.

  Ако вие сте от хората, които желаят да изпитат върху себе си силните ефекти на кинезиологията и имате казус за разрешаване и цели за реализиране, можете да се възползвате от СПЕЦИАЛНАТА цена от 80 лв. с ДДС, в която се включва:

  Холистична консултация с продължителност 60-90 минути, в която преминавате през следните процеси:

  Определяте контекста на енергийния баланс за тази сесия
  Оформяте целта, за която ще се балансирате
  Разбирате коя емоция в блокирана в момента и ви спира по пътя на реализиране на вашето желание и към кого е насочена тя
  Научавате % на стрес във вашето тяло
  Научавате % нажизнена енергия във вашето тяло
  Чрез мускулен тест получавате цялостната картина на вашата енергийна система – къде енергията протича плавно и къде се е получил дисбаланс
  Балансирате меридианите, в които енергията не тече хармонично
  Извършвате техники за Емоционално освобождаване от стрес
  Разполагате с инструментариум с над 60 различни метода, чрез които можете да осъществите енергийния си баланс
  Медитация за откриване на блокажите в тялото и тяхното изчистване
  Получавате и “домашно”, с което да поддържате енергийния си баланс
  И тъй като кинезиологията е цялостен метод, индивидуалната картина на всеки един човек е много важна и се взема предвид при всеки баланс. Така че в процеса на сесията, може да се наложат различни комбинации от инструментите на метода.

  Важно!!! При желание и нужда да направите кинезиологичен баланс за няколко различни цели и направления във вашия живот, можете се възползвате от пакетни услуги за 3, 5 или 10 баланса със специална отстъпка. Все повече хора избират кинезиологията като техния метод за развитие, личностно израстване и себепознание, както и като начин за периодично “резивиране” на целите и приоритетите си. Благодарение на своя инструментариум кинезиологията е адекватен и ефективен начин за периодично

  За мен ще е радост и удоволствие да се запознаем лично,

  Дени

  П.П. За мен кинезиологията е езика, на който нашия мозък разбира какво има да му каже тялото ни.

  Аз съм тотално влюбена в този метод! Той е моята страст! Откакто го изучавам и прилагам, лично в моя живот се случиха прекрасни промени, за които дълги години само си бях мечтала. Най-ценното за мен е, че кинезиологията ми помага да чуя какво моето тяло има да ми каже, къде и как блокирам емоции и негативни вярвания, къде ги складирам в тялото си и да заглуша мозъкът, Егото. Много често нашата ментална енергия е толкова силна, че прекалено много мислим и анализираме, вместо да се оставим да чувстваме и да сме свързани със същността си. Ако и вие желаете да се отворите към вътрешното си знание и интуиция, да разблокирате дисбалансите и да се почувствате цялостни и хармонични, за мен ще е огромна радост да ви преведа през това красиво пътешествие на свързване с истинското Аз. Свържете се с мен на 0878 207 156 или denitsa.andonova@gmail.com . Да осъзнаете пълния си енергиен потенциал, да го усетите и да се научите да го управлявате, е нещо, което ви пренася на качествено ново ниво в живота ви. И си заслужава! Запишете своя час за енергиен баланс сега.

  Внимание! Задължително се свържете с вашия лекуващ лекар или друг специалист лекар, ако имате здравословни проблеми и симптоми.

 • 75 лв/ 95 лв с книгата "Клетъчно хранене с Дени. Холистичен наръчник за здравословна грижа и любов към себе си" със специално посвещение

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  За съжаление не можете да заредите приложния програмен интерфейс (API) на Google Карти.

 • Оставете отзив

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *