• Love-For-All-Concert-Facebook-Event-Cover-2-Copy

Оферта - Категория: ПсихологияОферта - Таг: позитивна психология намаляване на стрес

Профил
Профил
Снимки
Специално предложение
Карта
Отзиви
Подобни обяви
 • По време на извънредното положение имам следната инициатива като част от нашата корпоративна социална отроворност: Предоставяме безплатно Онлайн уъркшоп на всеки екип, който има желание:
  + Да се погрижи за хората си
  + Да намери истинско и ефективно решение за здравето и доброто психично здраве
  + Да намери начини да стимулира служителите си

  1. Какво е стрес – негативен и позитивен стрес и начини за управлението им.
  2. Въведение в холистичния подход – принципи и инструменти.
  3. Практични техники за освобождаване от емоционален стрес.
  4. Практични насоки за подобряване на имунната система.
  5. Въпроси и отговори.

  Помагам на индивидуални и корпоративни клиенти да развият ефективни инструменти за постигане на физически, енергиен и емоционален баланс (в това число програми за хранене, управление на стреса, а сега и много актуалното подобряване на имунната система). Аз съм сертифициран специалист по корпоративен уелнес, организационен и позитивен психолог, HR, кинезиолог, сертифициран К-Power инструктор, цветотерапевт, специалист и инструктор по Неврографика – арт терапия, консултант по хранителни нарушения, автор на книгата Клетъчно хранене с Дени. Основател съм на How thrive – приложение за създаване на позитивни навици и съзнание за процъфтяване и на Фондация за психично здраве и благоденствие Процъфтяваща България. Докторант по Корпоративно благополучие.
  В момента за нашите досегашни и бъдещи B2B клиенти като част от нашата КСО политика имаме инициатива на фондацията ми и How thrive и предоставяме безплатен уъркшоп за Управление на стреса и подобряване на имунната система.

  За лектора: Деница Андонова е сертифициран специалист по корпоративен уелнес, организационен и позитивен психолог, HR, кинезиолог, сертифициран К-Power инструктор, цветотерапевт, специалист и инструктор по Неврографика – арт терапия. Тя е основател на How thrive – приложение за създаване на позитивни навици и съзнание за процъфтяване и на Фондация за психично здраве и благоденствие Процъфтяваща България. Докторант по Корпоративно благополучие.

 • Подарък към всички членове на Дамски клуб Бизнес на високи токчета

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  За съжаление не можете да заредите приложния програмен интерфейс (API) на Google Карти.

 • Оставете отзив

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *