• 3д-анима

Оферта - Категория: ОбучениеОферта - Таг: академия, деца и курсове

Профил
Профил
Снимки
Специално предложение
Карта
Отзиви
Подобни обяви
 • Обявявен е прием в Училище на 3D ANIMATION & VISUAL EFECTS! – НОВА ПРОГРАМА. за деца и тийнейджъри от 10 до 14г. ⏰✏️❤️
  📌 График и описание на нивата по-долу. 📌Местата са ограничени!
  📌Заявленията се изпращат на: http://bit.ly/30D1JjB
  ————————————————– —————————
  📋✏️❤️3D Animation програмата е уникална програма за деца и тийнейджъри от 10-14г. В 3D анимацията учениците имат уникалната възможност да се насладят на създаването на 3D изкуство и 3D моделиране, с анимационен софтуер, използван от професионалисти. Учениците ще изградят уменията и техниките, от които се нуждаят, за да създадат свои собствени модели / герои / герои, а след това ще се научат да оживяват тези герои чрез анимация. Тази програма има уникалната сила да превърне въображението в реалност, като по този начин насърчава студентите да споделят своята визия, но и да вдъхновяват другите.
  ➕Занятията се преподават едновременно на родния им език и английски език. Процентът на преподаване на английски език зависи от средното ниво на знания на цялата преподавателска група. Преподаването на английски е допълнителна стойност към курса, защото така децата по много приятен за тях начин учат чужд език.
  ————————————————– —————————
  ОБСТАНОВКА И АТМОСФЕРА
  Интериорният дизайн на училището е отражение на това кои сме и какво правим! Именно поради това местоположението, пространството, интериорът и атмосферата на училището са изключително важни за нас, защото те представляват нашия неформален и модерен начин на живот. Атмосферата в училище е от първостепенно значение! Това е уникален пакет от всичко, което представляваме, щастие, радост, положителна енергия, любов, удоволствие и вяра в това, което правим. Всички класни стаи / стаи отговарят на най-високите критерии за преподаване и технологии за съвременното интерактивно обучение.
  ————————————————– —————————
  БРОЙ НА УЧАСТНИЦИТЕ в група – максимум 10. Участниците се разделят на групи според възрастта и нивото на знания. През учебната година работата и напредъкът на учениците се наблюдава редовно в края на всеки месец и семестър чрез малки индивидуални и екипни проекти, докато в края на учебната година учениците имат окончателен финален проект, след който имат право да получават School & School свидетелство за посещение и успешно завършено образование.
  ————————————————– —————————
  КЛЮЧОВИ КОМПЕТЕНТИ, РАЗВИТИ ОТ НАСТОЯЩИЯ КУРС:
  • Културно изразяване
  • Технологична компетентност
  • Дигитални компетенции
  • Комуникация на чужд език
  ————————————————– —————————
  ПОВЕЧЕ ЗА ПРОГРАМИТЕ:
  📋✏️❤️3D Animation (над 10 години). Да изследваме!
  Интердисциплинарна програма за деца на възраст 10+ години, предназначена да развие способността на децата да мислят креативно и да изразяват себе си. Фокусът е върху изучаването на детското вдъхновение и истории, които ще бъдат разказани и материализирани чрез анимиран филм, видео или урок. През учебната година учениците имат възможност да научат за 3D арт света по интересен начин, с принципите на триизмерни компютърни графики чрез проучване на моделирането и писане на текст методи и техники, използвайки софтуер, позволяващ на учениците да научат напреднали техники за създаване на анимирани графики, използвайки софтуерните програми, използвани от най-големите дизайн и анимационни компании по света. Горди сме, че нашите деца прилагат техники на световно ниво за собствените си проекти.
  Също така, тази програма учи студентите за теорията за приложения на цветовете, тъй като тя се отнася както за печат, така и за екрана.
  Курсът продължава 8,5 месеца (септември-юни) или 4,5 месеца (февруари-юни). Зимна почивка 01 от 31 януари. Седмичният фонд е 2 часа (1 x 120 мин.), с почивка между класовете за 5-7 минути. Месечен фонд 8 часа (4 x 120 мин.
  Цената на курса е 99 лв на месец.
  График
  Петък: 19:30 – 21:30 ч. (Нова група) или в предварително избран и съгласуван с групата час.
  Възможност да се запишат или да се присъединят към учебни групи всеки месец!
  —————————————————————————–
  ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОГРАМИТЕ:
  • Резервация на мястото се потвърждава от регистрацията и плащането на първия модул (1 месец) чрез плащане в училищната сметка BG73UNCR70001523729076 Младежки Бизнес Център.
  • Плащането се извършва месечно и се извършва до 10-то число на текущия месец, като се плаща на училищната сметка BG73UNCR70001523729076 Младежки Бизнес Център.
  • Цената включва учебни материали, техника, доклад за напредъка, периодични и окончателни тестове, School & School сертификат.
  • Курсът продължава 8,5 месеца, в зависимост от датата на записване, след което студентите придобиват сертификат School & School.
  • 6 участника са минималният брой, необходим за формиране на една учебна група. Групите са малки до 10 деца максимум. Целта е учителя да посвети максимално време на децата и да достигнат своите индивидуално зададени цели.
  • Датите за провеждане на курсовете се провеждат в два варианта и са адаптирани към участниците.
  • Отстъпка за родители за две или повече деца (5% за дете), за две или повече програми на които присъстват, отстъпката е 5% (на тема).
  —————————————————————————–
  ОЦЕНКА НА ЗНАНИЯТА И РАЗКРИВАНЕТО НА ТАЛАНТИ В УЧЕНИЦИТЕ:
  За всяка група и студент поотделно се поддържа отделен регистрационен файл на резултатите от проведените дейности на студентите и формирането на окончателна оценка на месечна, полугодишна и годишна база. Дневникът съдържа резултати от учебния процес, качеството на задачата, познаването на ученика (викторина), активността в класа и окончателните месечни тестове (тест), въз основа на които се анализират напредъкът, работните навици и мотивацията на учениците. Съществена част от дневника е наблюдението и препоръките на учителите, които имат за цел да помогнат на учащите да постигне задоволителни резултати. В допълнение към записите и мониторинга на резултатите от учебния процес, учителите имат за задача да определят повтарящите се, отличителни черти на учениците, с цел разпознаване и разкриване на изразените таланти при децата.
  За деца на възраст над осем години се извършва MI8 тест, въз основа на който определяме развитието на таланта на всяко дете.
  —————————————————————————–
  ЦЕЛИ НА УЕБНИЯ ПРОЦЕС
  Първата цел на такова холистично образование е да осигури на учащите пространство и време, през което те ще имат възможност да намерят своята страст, и учителите възможност да разпознават таланта на учениците според определени дейности.
  Втората цел е да се открие, развие и култивира детския талант.
  Третата цел е да се осигури необходимата образователна и педагогическата подкрепа на децата.
  Четвъртата цел е да се изгради и поддържа доверието на студентите на най-високо ниво.
  —————————————————————————–
  ПУБЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ на произведенията и придобитите знания
  В края на всеки семестър (края на декември) и учебната година (половина на юни) учениците представят придобитите си знания в училищен Експо център, по време на което учениците имат възможност да потвърдят целия си открит и придобит потенциал.
  Училицния Експо център е публичен тест и за всички участници в процеса на преподаване.
  —————————————————————————–
  Информация:
  За допълнителна информация ни пишете на адрес: schoolandschoolsofia@gmail.com, Viber, месинджър или да ни потърсите на: 0887865003.

 • -5%

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  За съжаление не можете да заредите приложния програмен интерфейс (API) на Google Карти.

 • Оставете отзив

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *