• арт-и-дизайн

Оферта - Категория: ОбучениеОферта - Таг: деца, изкуство и технологии

Профил
Профил
Снимки
Специално предложение
Карта
Отзиви
Подобни обяви
 • Обявявен е прием в ART & DESIGN School за деца и тийнейджъри в 6 разлини нива. ⏰✏️❤️
  📌 График и описание на нивата по-долу. 📌Местата са ограничени!
  📌Заявленията се изпращат на: http://bit.ly/30D1JjB
  .
  РАЗЛИЧНОТ УЧИЛИЩЕ зa ART & DESIGN⏰✏️❤️
  School & School е различно училище за изкуство и дизайн за деца и тийнейджъри! Място, където изкуството е вдъхновено от въображението! Във всички наши програми за изкуство и дизайн, ученето, забавлението, работата по проекти вървят ръка за ръка. По време на курса децата имат възможност да открият някои от най-въображаемите и иновативни начини да изразят собствените си вътрешни чувства и наблюдения чрез художественото изкуство. Осъзнавайки, че по-малките деца влизат в класната стая, за да намерят отворен и насърчаващ свят и среда, пълна с възможности, създадохме училище, пълно с любов към художественото изразяване.
  Ръководени от професионални художници, децата фантазират, проектират, създават и изграждат, както и се запознаят с историята на изкуството, принципите на стила, материалите, процесите на практиката, с което малките художници се превръщат в процъфтяващ дизайнер от световна класа.
  Програмата завършва в последната седмица на училището с демонстрация на това, което са научили по време на училище. Децата споделят своите творения с приятели и семейство в 60-те минутна финалната изложба.
  ➕Занятията се преподават едновременно на родния им език и английски език. Процентът на преподаване на английски език зависи от средното ниво на знания на цялата преподавателска група. Преподаването на английски е допълнителна стойност към курса, защото така децата по много приятен за тях начин учат чужд език.
  ————————————————– —————————
  ОБСТАНОВКА И АТМОСФЕРА
  Интериорният дизайн на училището е отражение на това кои сме и какво правим! Именно поради това местоположението, пространството, интериорът и атмосферата на училището са изключително важни за нас, защото те представляват нашия неформален и модерен начин на живот. Атмосферата в училище е от първостепенно значение! Това е уникален пакет от всичко, което представляваме, щастие, радост, положителна енергия, любов, удоволствие и вяра в това, което правим. Всички класни стаи / стаи отговарят на най-високите критерии за преподаване и технологии за съвременното интерактивно обучение.
  ————————————————– —————————
  БРОЙ НА УЧАСТНИЦИТЕ в група – максимум 10. Участниците се разделят на групи според възрастта и нивото на знания. През учебната година работата и напредъкът на учениците се наблюдава редовно в края на всеки месец и семестър чрез малки индивидуални и екипни проекти, докато в края на учебната година учениците имат окончателен финален проект, след който имат право да получават School & School свидетелство за посещение и успешно завършено образование.
  ————————————————– —————————
  КЛЮЧОВИ КОМПЕТЕНТИ, РАЗВИТИ ОТ НАСТОЯЩИЯ КУРС:
  • Културология
  • Дигитална компетентност
  • Емоционална интелигентност
  ————————————————– —————————
  📑ПРОГРАМА OСНОВИ НА ИЗКУСТВОТО И ДИЗАЙНА (възраст 3-5 / P1)⏰🎨❤️.
  📌Местата са ограничени!📌Заявленията се изпращат на: http://bit.ly/30D1JjB
  Добре дошли в света на въображението, основите на рисуването, колажа и скулптурата! Основната цел на програмата е да научи и насърчи учениците да изразят своите чувства и вътрешни наблюдения чрез творческо и художествено изкуство. По време на програмата децата имат възможността да преминат през историята на изкуството, за да подобрят по-добре разбирането за художествената еволюция и нейното въздействие върху съвременния човек. Те учат и за понятия като цветове, линии, композиции и др. форми и текстури. Програмата е основата на всички други програми за училища за изкуство и дизайн.
  Програмата включва посещения на художествени галерии, ателиета и всички други интересни изложби, където децата имат възможност да мислят критично и да обсъждат помежду си за изложените творби.
  Курсът продължава 8,5 месеца (септември-юни) или 4,5 месеца (февруари-юни). Седмичният фонд е 1 часа (1 х 60 минути). Месечен фонд 4 часа (4 х 60 минути).
  Цената на курса е 70 лв на месец. Курса се осъществява събота и/ или неделя.
  ————————————————– —————————
  📑ПРОГРАМА ART & DESIGN ZERO ( възраст 6-7 / A1)⏰🎨❤️
  📌Местата са ограничени!📌Заявленията се изпращат на: http://bit.ly/30D1JjB
  Уникална мултидисциплинарна програма Art & Design, съобразена с възрастта на детето, по време на която учениците се запознават с основите на рисуването, колажa и скулптурата и основите на модния дизайн, индустриалния дизайн, графичния дизайн. Създават илюстрации, 3D дизайн, фотография, индустриален дизайн.
  Курсът продължава 8,5 месеца (септември-юни) или 4,5 месеца (февруари-юни). Седмичният фонд е 1,5 часа (1 х 90 минути), с почивка между часовете 5 минути. Месечен фонд 6 часа (4 х 90 минути).
  Цената на курса е 80 лв. на месец. Курса се осъществява събота и/ или неделя.
  ————————————————– —————————
  📑ART & DESIGN FOUNDATION PROGRAM (възраст 7-8 / A2)⏰🎨❤️
  📌Местата са ограничени! 📌Заявленията се изпращат на: http://bit.ly/30D1JjB
  Уникална мултидисциплинарна програма за Art & Design, съобразена с възрастта на детето, по време на която учениците се запознават с основите на: Модния дизайн, индустриален дизайн, графичен дизайн. Илюстрации, 3D дизайн, фотография.
  Курсът продължава 8,5 месеца (септември-юни) или 4,5 месеца (февруари-юни). Седмичният фонд е 1,5 часа (1 х 90 минути), с почивка между часовете за 5 минути. Месечен фонд 6 часа (4 х 90 минути).
  Цената на курса е 80 лв на месец. Курса се осъществява събота и/ или неделя.
  ————————————————– —————————
  📑FASHION DESIGN (възраст 8-9 / В1)⏰🎨❤️
  📌Местата са ограничени!📌Заявленията се изпращат на: http://bit.ly/30D1JjB
  Курсът започва с вникване в света на модата чрез кратък теоретичен преглед на историята на модния дизайн и неговите най-изявени представители, изучаване и разпознаване на основните тенденции на модното изкуство. След кратко запознаване със света на модата, курсът продължава с практическото преподаване на рисуване и приемане на основните принципи на изработката на скици, запознаване с цветни палитри, тъкани и аксесоари или инструменти за моден дизайн, чак до дизайн и създаване на облекла от базови материали. Целта на курса е да научи студентите да използват базови материали за изработка на облекла, което повишава тяхната екологична осведоменост и необходимостта от рециклиране на естествени материали в услуга на личния моден израз.
  По време на курса студентите по моден дизайн могат да разработят свои собствени модни облекла и посока на изява, разчитайки на личното вдъхновение, което получат чрез изучаване на цветове, тъкани, както и съвременни тенденции и модни тенденции, които учат по време на курса. В края на курса участниците могат да проектират собствена колекция, както и да създадат дреха, която ще бъде част от финалната изложба в края на курса.
  Курсът продължава 8,5 месеца (септември-юни) или 4,5 месеца (февруари-юни). Седмичният фонд е 2 часа (1 х 120 минути), с почивка между часовете за 5-7 минути. Месечен фонд 8 часа (4 х 120 минути).
  Цена на курса: 99 лв на месец. Курсът се осъществява събота и/ или неделя.
  ————————————————– —————————
  ARCHITECTURE & HOME DESIGN (на възраст 10-11 / C1)8⏰❤️🎨
  📌Местата са ограничени!📌Заявленията се изпращат на: http://bit.ly/30D1JjB
  Интериорен дизайн е пространствен дизайн, който има за цел да осигури възможно най-доброто и удобно взаимодействие между човека и проектираното пространство. Синергията на човека и пространството е един от най-важните проблеми и предизвикателства в живота, за които, за съжаление, хората дори не са наясно през живота си. Пространството може да успокои, но и да изнерви, така че е много важно да проектирате и адаптирате средата и пространството към потребителя. Точно това е целта на самата програма по интериорен дизайн, да просвети и обучи учениците за необходимостта от синергия между човека и пространството. За да ги научи, че определени форми, текстури, цветове не подхождат на всички еднакво, но в зависимост от характера и начина на живот на човека е необходимо да се създаде идеалното жизнено пространство, благодарение на което ползвателят му ще бъде вдъхновен да е най-добрата си версия. Lifestyle-a на човек включва не само дрехи и автомобили, но и жизненото и работното пространство, където човек прекарва по-голямата част от времето си. Ето защо е важно тази програма да започне да се изучава още от детството, защото тогава създаваме мисленето и поведението в децата, които по-късно ще съставят съвременното човечество. Техническата и образователната част на програмата включва въведение в геометрията и перспективата на дизайна.
  До края на учебната програма студентите ще могат самостоятелно да проучат, проектират и направят демонстративен проект „Еrgo & Еco life space“, който също ще бъдат част от полугодишната или заключителната заключителна изложба на School & School ShowDown Expo ,
  Курсът продължава 8,5 месеца (септември-юни) или 4,5 месеца (февруари-юни). Зимна почивка 01 от 31 януари. Седмичният фонд е 2 часа (1 х 120 минути), с почивка между часовете за 5-7 минути. Месечен фонд 8 часа (4 х 120 минути).
  Цена на курса: 99 лв. Курсът се осъществява събота или неделя.
  ————————————————– —————————
  ИНДУСТРИАЛЕН ДИЗАЙН (възраст 11-12 / С2)⏰✏️❤️
  📌Местата са ограничени!📌Заявленията се изпращат на: http://bit.ly/30D1JjB
  Индустриалният дизайн най-лесно се обяснява като художествен стремеж или необходимост от съчетаване на всеки обект или продукт с уникален дух, функционалност и простота. Към елементите не трябва да се добавят орнаменти, които ще скрият или ремонтират грозните и безформени парчета. Децата тък се учат на стил и класа и да проектират по красив, художествен начин и елементът да бъде красив сам по себе си.
  Това е именно целта на програмата – да научи децата бъдещи дизайнери за процеса на опростяване на обектите, като се наблюдават всички обекти аналитично, което означава, че обектът първо се разглежда на съставни елементи, след това децата се опитват да го оформят оптимално, анализират взаимовръзките на елементите и по този начин предлагат оптимално решение на завършеният му вид. Това са основните принципи на промишлен дизайн: семплост, функционалност и приятен ергономичен дизайн.
  Семпъл, функционален и привлекателно проектиран е обектът, който следва предназначението (например, стол, който по своята форма ни призовава да седнем на него и да си починем или дръжка, която ни изкушава да я хванем). Ергономичността е съвременна научна дисциплина, която е натоварена с изследване на човешкото тяло и поведение, и предоставя информация за адаптивността на обектите, с които човек влиза в контакт. Всичко това е част от учебния процес, който ще позволи на учениците да учат, да изучават, да създават и развиват своя собствена тема чрез практическа работа, която ще отговаря на основните критерии на добре проектирания продукт.
  Техническата и образователна част на програмата включва; обучение в семинари, изучаване на проектна геометрия и ергономичност, история на дизайна на продуктите. Практическата част от програмата включва; създаване на модели, използващи прости, евтини и екологично чисти материали, които могат да бъдат намерени навсякъде около нас. По този начин учениците са екологично запознати, но също така са мотивирани да използват всяка възможност да рециклират и използват това, което е трайно или временно изхвърлено, като по този начин дават на нещата изцяло нов или различен живот.
  До края на учебната програма учениците ще могат самостоятелно да изследват, проектират и правят демо проект “еко продукт”, който също ще бъде част от полугодишното или окончателното изложение на Училището &bg showDown Expo.
  Курсът продължава 8,5 месеца (септември-юни) или 4,5 месеца (февруари-юни). Седмичният фонд е 2 часа (1 x 120 мин.), с почивка между класовете за 5-7 минути. Месечен фонд 8 часа (4 x 120 мин).
  Цена на курса: 99 лв. Курса се провежда събота и/или неделя.

 • -5%

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  За съжаление не можете да заредите приложния програмен интерфейс (API) на Google Карти.

 • Оставете отзив

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *