• 73288200_420593072191111_7471540595773669376_o

Оферта - Категория: ОбучениеОферта - Таг: балансиране на цели и енергиен баланс

Профил
Профил
Снимки
Специално предложение
Карта
Отзиви
Подобни обяви
 • Имаме удоволствието отново да ви поканим на сертификационния К-Power® семинар Epigenetic Healing Cycles (Епигенетични лечебни цикли). Щастливи и благодарни сме за топлия прием на техниките, за позитивната обратна връзка и за множеството положителни резултати на хората, които преминаха през това сертификационно обучение. За нас е мисия да разпространим метода и все повече хора да имат ефективен инструмент за управление на енергията и живота си на всички нива.

  Това е една от многото кинезиологични техники, използвани при енергиен баланс с цел по-ефективно справяне със стреса, работа с вътрешни блокажи и страхове, увеличаване на личните ни ресурси за постигане на нашите цели и мечти. Epigenetic Healing Cycles ви помагат да се справите с натрупания емоционален, умствен и психически стрес, да освободите потиснати емоции и напрежението, да сте по-устойчиви, да се енергизирате, когато сте емоционално изтощени, да се самоуспокоявате и отпускате, когато се чувствате свърхактивни, да се справяте с мускулното напрежение, да се справяте с отрицатлните емоции, да хармонизирате енергията в тялото си и да се справяте с дисбаланси от всякакво ниво.

  Ще научите:
  Какво е епигенетика и как да поемете контрола върху вашата епигенетична модулация?
  Ще получите протокол за баланс
  Ще се запознаете с универсалните страхове, стресори и проблеми във взаимоотношенията
  Ще се научите да се самотестувате
  Ще усвоите 5 епигенетични цикъла
  Ще научите по 4 метода за всеки от петте цикъла

  Този семинар е за вас, ако желаете да имате винаги под ръка ефективни инструменти за справяне със стреса на всички нива.
  Подходящ е и за специалисти, които работят с други хора: лекари, хомеопати, психолози, холистични консултанти, коучове, йога инструктори, цветотерапевти, с цел да имат още по-богат инструментариум за своите клиенти.

  Лектор: Деница Андонова K-Power® Instructor, холистичен консултант, сертифициран специалист по корпоративен уелнес

  Дата на провеждане:23.11.2019г. от 13:00 ч. с допълнително уточняване на часовете според желанията на участници в групата.
  Място на провеждане: МЦ Качествен Живот, бул. Витоша 164
  Цена: 195лв. за 1 човек за еднодневно обучение + сертификат

  За банков превод: МЦ Качествен живот – свържете се с нас, за да ви издадем документ

  Цена за бъдещи инструктори K-Power® Instructor: 360 лв. за 1 човек за участие в две обучения + сертификат (всеки инструктор трябва да изкара два пъти курса, за да получи възможност да бъде сертифициран за K-Power® Instructor)
  За записване: 0878941010, МЦ Качествен живот и 0878 207 156

  За въпроси относно курса и метода: Деница Андонова 0878 207 156 denitsa.andonova@gmail.com
  www.deniandonova.com
  https://www.icpkp.com/Category?Action=View&Category_id=353

  Важно! Инструкторите на K-Power® не работят с болестни състочния, заболявания или каквито и да е наименувани болести. Интересът им е към високо ниво на благоденствие и жизненост: как то да бъде придобито, поддържано и подобрявано посредством повече осъзнатост за специалните нужди на тяхното същество. Те балансират енергиите, за да максимизират потенциала на тялото.

 • Подарък за всяка дама от клуба ще бъде книгата "Клетъчно хранене с Дени. Холистичен наръчник за здравословна грижа и любов към себе си" със специално посвещение.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  За съжаление не можете да заредите приложния програмен интерфейс (API) на Google Карти.

 • Оставете отзив

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *