• Работилница за парфюми

  Цена на офертата: 50лв.

  Времетраене: 3 часа По време на работилницата: – Напитка за добре дошли – История на парфюма и парфюмерията; – Структура на парфюма; – Етеричните масла и влиянието им върху състоянието и емоциите на всеки човек; – Тестване на аромати от различни етерични масла и избор на най- подходящия за всеки участник – Кой е моят аромат? Създаване на персонален парфюм; – Всеки си тръгва с подарък – парфюма, който сам е направил

 • Пътешествие през епохите на музиката –част I (за цигулка и вилончело)

  Цена на офертата: 25лв.

  За възрастни и деца любители на класическата музика. музикално- образователен проект, подходящ за деца и възрастни. Ще ви предложим един различен предиобед в компанията на Мирела (виолончело) и Борислава (цигулка) , които ще ви запознаят с произхода, развитието на техните инструменти и ще ви посвирят известни музикални примери.

 • Откриване на Лятна изложба в Галерия Спектра, при хотел Будапеща София

  Заповядайте на откриването на изложба, посветена на жаркото лято, на усещането за свобода, на творческия заряд на този любим сезон. Срещнете се с творбите на 13 български автори, погледнете през техните вътрешни очи, насладете се на изкуството, приютено в галерия “Спектра” за цялото лято! Вижте и колко талантлива може да бъде една 12 годишна художничка – явление сред художествения ни елит. Очакваме ви на откриването!

 • Заблести и ти!

  10 % отстъпка при покупка или поръчка на бижу! Избери своя модел! Избери своя бюджет и заповядай заедно да сътворим твоето бижу! Бижуто в чието сътворяване участваш лично ти! Бижуто, което да ти напомня, колко уникална, колко ценна и колко неповторима си ти самата!

 • Зала за събития в Хасково – Социален клуб Салса Ред

  Цена на офертата: 40лв.

  Място за представяне на Вашият бизнес, презентация, обучение или парти в гр. Хасково – Социален клуб Салса Ред. Разполага със собствено озвучаване. Можете да аранжирате залата по Ваш вкус. Можете да осигурите сами кетъринга или ние да Ви помогнем. Можете да наемете/договорите допълнително безжични микрофони и медиен проектор. Ние работим на принципа, че всичко може да се договори. Очакваме ви.

 • Anny Rey Partners BG предоставя специални промоции и отстъпки за членовете на Клуба

  Цена на офертата: 276лв.

  Anny Rey Partners BG, част от Anny Rey Monaco и компания DL Group, започват подготовката на уникални коледни подаръци и отстъпки за своите почитатели на здравето и красотата.

СВЪРЖИ СЕ С НАС

В момента екипът ни не е на разположение. Изпратете Вашето запитвание и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Изпращяне

©2019 Дамски клуб "Бизнес на високи токчета"        Design  Pro-FIT Business Consult Ltd. 

Вход за членове

    

Вашите детайли?

Create Account