• вижън-борд-smal
 • карта-на-мечтите

Оферта - Категория: Други, Изкуство, Астрология, Обучение, Лайфстайл и ПсихологияОферта - Таг: карта на желанията и карта на мечтите

Профил
Профил
Снимки
Специално предложение
Карта
Отзиви
Подобни обяви
 • Представете си, че това за което си мечтаете един ден се сбъдва. Добре звучи нали? А сега си помислете за мечтите, които най-често и ярко изпъкват в съзнанието Ви. Имате ли точна и ясна представа какво точно би Ви направило щастливи?
  А знаете ли, че ако точно ясно и конкретно визуализирате мечтите си, те ще се сбъднат, може би не веднага, но със сигурност, рано или късно.
  Как да направите така, че мечтите Ви да се сбъднат? Мисля, че с новият ми проект бих Ви помогнала с това. Той се нарича “Карта на мечтите” .
  А защо да си направиш Карта на мечтите, веднага разказвам:
  Защото подреждаш мечтите, желанията и целите в прегледно подредена карта и подсъзнателно насочваш вниманието и действията си в реализирането им.
  Защото това е супер силна техника за изпълняване на мечти, която е грехота да не си причиниш.
  Защо искаме много неща да изживеем в този живот и е важно да имаме посока и яснота на къде сме тръгнали.
  Защото в комплекта всичко е подготвено – красиво с разграфена карта с 9 от най-важните жизнени за теб сектора, готови подбрани картинки за всеки сектор, готови написани правилно афермации с опция за попълване и персонализация, подробно описание с хакове и ритуали подсилващи действието на картата, списък с дати подходящи за редене на картата по новолуние
  Защото е лесно и приятно занимание, помагащо за твоето развитие.
  Защото комплекта е направен така, че чрез визуализация и конкретизиране на мечтите да подканим вселената да ни чуе и да ни помогне за изпълнението им.
  Всяко новолуние ще има работилница, погледни в facebook

 • 20% отстъпка

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  За съжаление не можете да заредите приложния програмен интерфейс (API) на Google Карти.

 • Оставете отзив

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *