• 58E2EBC5-E224-4E91-9646-1F346243394A

Оферта - Категория: ЗдравеОферта - Таг: vsoy и веган

Профил
Профил
Снимки
Карта
Отзиви
Подобни обяви
 • Освен Соя, на която ще обърнем внимание малко по-късно, в напитката има още няколко основни и много важни съставки. Една от тях е висококачественият Императорски Ориз, характерният аромат на който ще усетите още с първата отпита глътка от V-Soy Multi-Grain. Името на този вид ориз не е случайно, в миналото единствено императорският двор на “Забранения град” в Китай е имал привилегията да се храни със специалният лилаво кафяв ориз с изключителни вкусови качества. Съдържанието на Витамин Е, желязо и антиоксиданти в Императорският ориз е дори по-голямо от това, което има дори в боровинките.

  Вторият основен компонент на V-Soy Multi-Grain е Черният Сусам. Той е богат на жизненоважните за здраво функциониращото тяло аминокиселини и в същото време стимулира правилното функциониране на бъбреците. Освен това е богат на Калций, което автоматично прави V-Soy Multi-Grain изключително подходящ и за най-малките, защото Калцият стои в основата на здравите им кости.

  Във V-Soy Multi-Grain има и Ечемик, който е известен с това, че поддържа добър баланс на чревната флора в тялото ни. Тази древна житна култура е позната на света от над 10 000 години. Ечемикът съдържа голямо количество полизахарид бета глюкан, който понижава холестерола. Да, V-Soy Multi-Grain е изцяло на растителна основа и няма абсолютно никакъв холестерол, което намалява риска от сърдечни заболявания. Освен това, заедно с други от съставките на напитката, той регулира и кръвното ви налягане, което също е важен фактор за превантивна мярка против редица сърдечни заболявания.

  Друга важна съставка, която подпомага развитието на здравото ви тяло е Малцът. Акцентираме върху него, защото V-Soy Multi-Grain съдържа и екстракт от Малц, който подобрява усвояването на протеините, които хранят мускулите ви. В същото време Малцът превръща мазнините в енергия, която увеличава силата ви.

  Последна от съставките на V-Soy Multi-Grain, но не и по важност е Соята. За напитката са използвани специално селектирани Канадски соеви зърна без ГМО. Качествата на това бобено растение са не е едно и две. Сред тях са подобряването на метаболизма, на храносмилането, на кръвообръщението и на общото тонизиране на тялото. Тези от вас които са активно спортуващи, със сигурност са чували за соевият протеин, който изгражда пъти по-добре мускулатурата, в сравнение с животинският такъв.

  Тези основни части от които е направен Multi-Grain, съдържат и различни необходими за пълноценен здрав живот витамини и минерали. В съставките на соевата напитка на компанията V-Soy има две много важни, актуални и търсени от всички нас в момента. Това са Цинк и Витамин D, въздействието на които е цялостно полезно. В конкретният момент, в който светът и в частност България е в здравна криза, породена от COVID-19, Цинкът и Витамин D са много важни, защото лекарите препоръчват да набавяме на тях превантивно, за да защитим организма си от вируса. V-Soy Multi-Grain съдържа и двете в изобилие.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  За съжаление не можете да заредите приложния програмен интерфейс (API) на Google Карти.

 • Оставете отзив

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *