• Корейска маска за лице с инстантен неинвазивен лифтинг ефект – 4 бр.

  Цена на офертата: 95лв.

  Магическа маска, която след като сте стояли с нея за 10 минути, оставате безизразни за 45 секунди и виждате как кожата ви предобива години по-младежки вид. Препоръчително е използването в синергия със серумите за инстантен неинвазивен лифтинг ефект за лице и шия и деколте, но и сама действа беизотказно. На какво се дължи магията? – Магията на инстантният неинвазивен лифтинг ефект се дължи на спикулите на снежната гъба, които изглеждат, като иглички, и вкарват рязко и дълбоко в дермата колаген и екзозома. Колко държи? – Няколко часа. Маската съдържа още и екстракт от божур, екстракт от центела азиятика, екстракт от роза, хекса-пептиди и много други полезни за кожата съставки без химия. При ползването й, премахнете мрежичката след полагането на маската върху лицето си. Ролята на мрежичката е да поддържа самата маска в добра форма до полагането й на лицето. Използвайте всеки ден или колкото пъти желаете през седмицата или преди повод, на който искате да изглеждате зашеметяващо. Кожата е дълбоко хидратирана и сияйна. Редовното ежедневно ползване на маската грантира, че кожата ви ще е дълбоко хидратирана.

 • Корейски гел лак на лепенки – 20 бр. лепенки – стандартна серия и със сменящ се цвят на UV лъчи

  Цена на офертата: 24лв.

  Истински гел лак на лепенки? Да, вече и тази иновация е налична и на българския пазар. Бързо, лесно и навсякъде можете да имате професионален гел лак. А най-хубавото е, че при махането му не унищожавате нокътната си плочка. Нокътната плочка остава здрава и непокътната. Без необходимост от базов лак, топ лак и сушене. Без тежки химикали. Може да се използва и от малки, и от големи, поради безопасността си. Пести ви време и запазва ноктите ви здрави и красиви. А още по-хубавото е, че има налична и серия със сменящи се картинки и цветове на слънчевата светлина. Голямо разнообразие от модели и цветове. Гел лакът ви излиза 12 лв., пестите време и ноктите ви остават здрави. какво по-хубаво от това?! 🙂

 • Подаръчни комплекти с Био Натурална Козметика от Италия

  Цена на офертата: 58лв.

  Разнообразие от подаръчни комплекти с био натурални козметични продукти и препарати за дома. Иновативни козметични продукти: твърди козметични продукти, твърдо веро, бебешки и детски продукти, супер концентрирани почистващи преперати, от които трябва да разтворите само няколко мл във вода и да почистите, измиете или изперете, без химия, в дома си.

 • Корейски пачове с микро иглички с биоактивни вещества – “Прераждане” – 2 бр.пача

  Цена на офертата: 44лв.

  Иновативната корейска козметика ни изненадва всеки ден. “Прераждане” са пачове за очи и за назолабиалните бръчки, с иглички пълни с биоактивни вещества: хиалуронова киселина, омрежена хиалуронова киселина, която е по-усточива на свободните радикали и дермални растежни фактори (EGF и GFG). Използват се веднъж седмично, по време на сън, и в рамките на 2 месеца, изглаждат видимо бръчките около очите. Резултатите са с индивидуален краен резултат, поради спецификата на кожата и дълбочината на бръчките. На какво се дължи магията? – На дълбоката хидратация от вътре навън. Благодарение на игличките, биоактивните вещества се разтапят, директно, в дермата, където им е мястото. Дермалните растежни фактори съдействат за бързата регенерация на кожата и деленото на клетките. Те са едни от най-луксозните козметични съставки, които се ползват в много луксозни козметични продукти в световен мащаб. Едно пакетче съдържа 2 бр. пача, достатъчен за 1 (едно) полагане. Когато се събудите сутринта, кожата ви е видимо по-нежна и хидратирана. 27 пъти по-ефективни от крем против бръчки използван в рамките на 1 седмица.

 • Серум за шия и деколте за моментален неинвазивен лифтинг ефект – 10 мл

  Цена на офертата: 111лв.

  Серумът е истинска магия, която се случва пред очите ви в рамките на 30 секунди след полагането на серума в зоната на шията и деколтето. Изключително ефективен и икономичен. При ежедневното му използване получавате и дълбока хидратация от вътре навън, тъй като активните съставки попадат директно дълбоко в дермата. Колко държи? – Няколко часа. Можете да повторите намазването още веднъж през деня, при нужда. На какво се дължи магията? – Магията на инстантният неинвазивен лифтинг ефект се дължи на спикулите на снежната гъба, които изглеждат, като иглички, и вкарват рязко и дълбоко в дермата колаген и екзозома. След намазването стоите безизразно 30 секунди и, и най-отпуснатата кожа, започва да изглежда с години по-млада. Дълбоките бръчки се нуждаят от по-обилно намазване със серум. След серума и получаването на лифтинг ефекта, положете любимия си крем на шията и деколтето. Серумът съдържа още екстракт от божур, екстракт от центела азиятика, екстракт от роза, хекса-пептиди и много други полезни за кожата съставки без химия.

 • Серум за лице за моментален неинвазивен лифтинг ефект – 6 мл

  Цена на офертата: 103лв.

  Серумът е истинска магия, която се случва пред очите ви в рамките на 30 секунди след полагането на серума на цялото лице или на желаните зони. Изключително ефективен и икономичен. При ежедневното му използване получавате и дълбока хидратация от вътре навън, тъй като активните съставки попадат директно дълбоко в дермата. Колко държи? – Няколко часа. Можете да повторите намазването още веднъж през деня, при нужда. На какво се дължи магията? – Магията на инстантният неинвазивен лифтинг ефект се дължи на спикулите на снежната гъба, които изглеждат, като иглички, и вкарват рязко и дълбоко в дермата колаген и екзозома. След намазването стоите безизразно 30 секунди и, и най-отпуснатата кожа, започва да изглежда с години по-млада. Дълбоките бръчки се нуждаят от по-обилно намазване със серум. След серума и получаването на лифтинг ефекта, положете любимия си крем за лице и околоочен контур и, ако желаете, гримирайте се. Серумът съдържа още екстракт от божур, екстракт от центела азиятика, екстракт от роза, хекса-пептиди и много други полезни за кожата съставки без химия.

 • Корейска терапия с нано колаген – комплект

  Цена на офертата: 318лв.

  Комплектът включва: Нано-колагенови пачаове за цяло лице – 10 бр., Интензивен колагенов спрей – 50 мл и Интензивен колагенов серум – 30 мл. Терапията е бърза илесна за полагане с голяма ефективност. Необходимо е изключително кратко време, за да почувствате кожата си дълбоко хидратирана, да видите разлика в контура на лице и околните да започната да Ви правят комплименти за визията Ви. Нано-колагеновите молекули проникват дълбоко в кожата в рамките на 5 секунди, като навлизат в дермата и получавате ефект на дълбока хидратация отвътре навън, на който и се дължат бързите видими резултати от терапията. Според състоянието на кожата е необходимо полагането на нано-колагеновите пачове 1-2 пъти дневно, 3-5 пъти седмично. След месец и половина-два терапия можете да починете няколко мосеца и да повторите. При по-зряла кожа може да е необйходим по-дълъг период на провеждане на терапията. Видимият и дълготраен резултат е гарантиран. Разликата в кожата се чувства след 3-5 дни редовно използване на нано-колагеновите пачове заедно с интензивния колагенов спрей и интензивния колагенов серум.

 • Грижа за кожата през лятото

  Цена на офертата: 43лв.

  📣Алое сънскрийн Радвайте се на слънцето, без да позволявате на вредните му лъчи да увреждат кожата ви. Новаторската комбинация от слънцезащитни съставки на новия Алое сънскрийн предлага водоустойчива широкоспектърна закрила от UVA и UVB лъчи за цялото семейство с фактор 30. Но не само напредничавата технология за предпазване от слънцето превръща Алое сънскрийн в незаменим продукт – чистото алое вера подхранва кожата, запазва влагата в нея и я успокоява. 45 лв 📣Алое фърст Отличен продукт за вашата домашна аптечка. Алое фърст е натурален, успокояващ кожата спрей за локално приложение, който съчетава алое вера с прополис, алантоин и единайсет изключителни билки. Само няколко напръсквания облекчават дори най-труднодостъпните места.

 • ДЕТЕГЛЕДАЧКА В ПЛАНИНАТА

  Цена на офертата: 25лв.

  Здравейте, зимата на топличко правихме арт занимания с вашите малчовци. Но вече времето се затопля и настроението ни става все по-планиско. Нямаме търпение да стартираме! Чакаме само дечицата да си научат уроците и да се отдадат на истинска ваканция. ДЕТЕГЛЕДАЧКА В ПЛАНИНАТА е подготвила много активности на открито. • Разходки по еко пътеки на Витоша. • Състезателни игри. • Конкурси. • Арт занимания на открито. • Пускане на хвърчила. • Търсене на съкровище в планината. • Ориентиране в планината. • Правене на горска къща с налични материали. Отделно ще имаме беседи на различни теми: • Какво те притеснява най – много в училеще (детска градина)? • Срещаш ли разбиране в околните? • Говориш ли за всичко с родителите си ? Те са твой най-добър приятел. • Виждаш ли агресия в детска градина/ училище? Как може да реагираш ? • Как да подтискаш агресията в себе си и да се изразяваш с думи, за да получиш разбиране и това, което искаш? • Какво е проятелството ? Защо не трябва да бъдеш тъжен, ако някой не желае да бъдете приятели? • Какво са парите? И защо трябва да се съобразяваме с тях ? • Какъв искаш да станеш ? • Как да следваш мечтите си ? • Какво ти/не ти харесва в училище/детска градина? Има още много теми, който вълнуват детската главичка и всеки ден ще разискваме по няколко от тях. Накрая на деня всеки родител ще получава обратна връзка за чувствата и мислите на децата си. Аз съм Даниела Панайотова –детегледачката, искаща да научи децата да обичат планината. Всеки ден сред природата, на чист въздух и в забавна компания, децата ще се социализират, ще създадат нови приятелства, ще се учат на самостоятелност, ще се откъснат от мобилните устройства и екраните, преоткривайки игрите на открито. Децата, ще бъдат заредени с много положителни емоций и нови знания. *Занимавам се от 3 г. с дечица от 6 м. До 13 г., обожавам децата и смятам, че това е моето призвание. *Ще работя в екип с още двама ръководители, според броя деца. *Провеждаме занимания при минимум 3 деца на възраст 6 г. до 12 г. *Съвсем, скоро ще пуснем програмата стартираме от 20.06.2022 г. Цена за целодневни занимания на открито ще е 25 лв. за 8 часа.

 • За всички дами – Специално предложение

  Цена на офертата: 510лв.

  AIRbox е най-удобният пречиствател и дезинфектор на въздух и повърхности, който унищожава вируси, бактерии, плесени, алергени, замърсяване, летливите органични съединения (ЛОС) и т.н., без да използва резервен филтър. Това означава, че Вашият пречиствател е наистина екологичен, защото трябва само да изплакнете и изсушите, преди да върнете филтъра обратно. Той е идеален за кола и/или малки помещения. Доказаната Фотокаталитична технология, която НАСА използва и ние вярваме, че е най-добрият начин за пречистване на Вашия въздух където и да сте. Продуктите предлагани от My Air Bg притежават следните сертификати Процес от 3 стъпки за пречистване на Вашия ВЪЗДУХ. Миещ се въздушен филтър, който улавя прах и частици Патентованият нано реактор унищожава замърсители и вредни химикали Генераторът на отрицателни йони намалява плаващите частици Идеален за КОЛА и МАЛКО ПРОСТРАНСТВО.

Showing Здраве 1-10 of 26

СВЪРЖИ СЕ С НАС

В момента екипът ни не е на разположение. Изпратете Вашето запитвание и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Изпращяне

©2023 МРЕЖА ЗА ЖЕНСКО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО "БИЗНЕС НА ВИСОКИ ТОКЧЕТА"

 Дамски Клуб "Бизнес на Високи Токчета"  и  Клуб "Младите Дами в Бизнеса"     

Вход за членове

    

Вашите детайли?

Create Account