МИС БИЗНЕС

първи конкурс за дамите предприемачи, които развиват собствен бизнес

Целта на конкурса е да покаже, че в България има качествени Жени, които успешно съчетават бизнеса и красотата. Те балансират между ум и тяло, физическа привлекателност и интелектуален капацитет. В България има не няколко, а много жени, които са достойни да носят Корона и да бъдат отличени за своите лични и професионални постижения

За целите на събитието са обособени 19 категории, в които участничките ще се кандидатират или ще бъдат номинирани.
КАТЕГОРИИ:
 1. Мис Бизнес Стил – Жената, която умее да изглежда стилно във всяка една ситуация и среда. Жената, която винаги умее да заяви не просто блестящ външен вид, но и присъствие.

 

 1. Мис Бизнес Чар – Жената, която знае как да превръща всяко свое действие в очарование и прекрасно усещане за себе си и околните.

 

 1. Мис Бизнес Финес – Тя е сладка, тя е малка, тя е нежна. Тя е всичко прекрасно в компактни размери. Черешката на тортата.

 

 1. Мис Бизнес Екстраваганс – Жената с характер, която го демонстрира не само с поведение, но с всеки един детайл, част от нейния външен и вътрешен свят.

 

 1. Мис Бизнес Вдъхновение – Жената, която вдъхва живот и история във всяка една идея. Идея, която прераства в действие и след това в огромно вдъхновение.

 

 1. Мис Бизнес Успех – Непоколебимата, непреклонната, онази Жена, която не оставя препрятствията да й попречат. Напротив, те са нейни съюзници по пътя на успеха.

 

 1. Мис Бизнес Визионер – Жената, която намира възможности във всичко, за което другите, дори не могат да мечтаят. Тя вижда и невидимото.

 

 1. Мис Бизнес Ангел – Символ на добрината, надеждата, вярата и Любовта. Събира в себе си онези добродетели, които я правят не просто Жена, а истински Ангел.

 

 1. Мис Бизнес Право – Истината е това, което тя винаги търси. И нищо няма да я спре, докато не я намери. Упорита и борбена до край.

 

 1. Мис Нов Бизнес – Жената, която разкрива Новото и създава път към неочаквани успехи и безброй постигнати цели.

 

 1. Мис Бизнес на Високи Токчета – Грация и Нежност, Съпруга и Бизнес дама – съчетанието, което рядко се среща, но се отличава от всичко останало.

 

 1. Мис Бизнес Шик – Тя знае, че всеки един детайл е от значение, вдъхва цвят и разнообразие навсякъде. Жената, която не може да остане незабелязана.

 

 1. Мис Бизнес Активност – За нея действието е живот. За нея действието е прогрес. Независимо от ситуацията и изпитанието, тя продължава напред, защото само това може да бъде нейната посока.

 

 1. Мис Бизнес Хармония – жената, която успява да намери баланса между духовния и материален свят. Не лека, но мисия с огромно значение.

 

 1. Мис Бизнес Усмивка – Жената, която с усмивката си умее да създаде щастие във всеки срещнат, във всеки момент, във всяко сърце.

 

 1. Мис Бизнес Елеганс – Жената, която може да бъде едновременно елегантана и провокативна, изкусителна и различна, не само в облекло, но и в поведение.

 

 1. Мис Бизнес Новатор  – Жената, която чрез своя бизнес предоставя нови пътища и възможности за другите бизнеси.

 

18. Мис Бизнес @ – За нея хартията е на магия, а животът онлайн търговия

 

19. Мис Бизнес Синергия – Тя Умее да обединява, да създава и твори с помощта на другите. И всички                  заедно да вървят по пътя на общата цел.

 

N.BИ самостоятелно подадените кандидатури И номинираните от други хора – ВСИЧКИ ЩЕ БЪДАТ ПРЕДСТАВЯНИ ПОД ЕДНО ОБЩО НАИМЕНОВАНИЕНОМИНИРАНИ

 

Конкурсът ще протече през следните етапи:

 1. Обявяване и комуникация;
 2. Подаване на кандидатури/номиниране;
 3. Представяне на кандидати/номинирани
 4. Гласуване с лайкове и споделяния във соц. Мрежа Фейсбук;
 5. Оценка и класиране за втори тур;
 6. Втори тур – явяване на живо пред жури в деня на конкурса.
 7. Обявяване на победители

Етап 1 – ви

Обявяване на събитието  до 01.11.2018

Етап 2 – ри

Подаване на кандидатури/ номиниране 

Кой може да кандидатства? – Всяка дама която има собствен бизнес /тук влизат и дамите творци, дамите в сектора на МЛМ, както и дамите, които менажират бизнес за чужда компания/.

Кой може да номинира? – Всеки може да предложи дама, която познава и отговаря на горните критерии

Как се кандидатства/номинира? – Като попълните формуляр за кандидатстване/номиниране виж тук: КАНДИДАТСТВАНЕ/НОМИНИРАНЕ

И отбележите дамата с тагване в нашата фейсбук страница тук:

NB .Моля обърнете внимание, че когато номинирате друга дама ще ни е нужно вашето съдействие  за контакт с нея, за да получим съгласието й за участие в конкурса.

За колко категории може да се кандидатства/номинира?  – До 3 категории

 

Етапи 3 – ти и 4 – ти

Представянето на кандидатите/номинираните ще се случва по реда на получаване на формуляра за кандидатстване/номиниране. Представянето ще се случва във фейсбук страницата на клуба, както и в нашия сайта. Колкото по-рано бъдат подадни номинациите, толкова по-дълго време ще имат избраните дами за представянето им  и съответно повече възможности за реклама и набиране на по-голям брой лайкове. Ще се вземат под внимание и броя споделяния на всяка номинация.

Приемането на номинации ще бъде преустановено на 23.11.2018г в 17:00ч

От 23.11.2018 до 30.11.2018г  финално ще бъдат представяни всички номинирани. Като през цялото време ще се следят броя лайкове за всеки номиниран.

Етап 5 – ти

На 30.11.2018 г ще бъдат обявени по две до три участнички /първите  с най-много лайкове/ от всяка категория, които ще продължат във втори тур.

Етап 6 – ти

Всички номинирани, които са допуснати до втори тур ще трябва да се представят на живо, пред жури,  вечерта на събитието

Етап 7- ми

Победителките ще бъдат обявени на специална церемония и ще бъдат публикувани на фейсбук  страницата и сайта на клуба.

 

КАНДИДАТСТВАЙ СЕГА

 

НОМИНИРАЙ  ТУК

 

СВЪРЖИ СЕ С НАС

В момента екипът ни не е на разположение. Изпратете Вашето запитвание и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Изпращяне

©2024 МРЕЖА ЗА ЖЕНСКО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО "БИЗНЕС НА ВИСОКИ ТОКЧЕТА"

 Дамски Клуб "Бизнес на Високи Токчета"  и  Клуб "Младите Дами в Бизнеса"     

Вход за членове

    

Вашите детайли?

Create Account