ВИЗИОНЕРИ

Ако сте от хората, които виждат света по различен начин, ако в момент на криза виждате Не заплахите, а Възможностите – вие сте ВИЗИОНЕР!

Ако имате идеи за бъдещето или имате желание да „раздрусате“ рутината на ежедневието си, то НИЕ сме мястото за ВАШЕТО вдъхновение! Ф

окус-група „Визионерите“ е част от Мрежата за Женско Предприемачество и Дамски клуб „Бизнес на високи токчета“. Членството в нея Ви дава възможност да представите себе си и дейността си в тематичните й срещи, както и право на безплатно участие във ВСИЧКИ събития на клуба. На срещите, комбинирайки полезното с приятното, ще можем да се запознаем лично, както и да дегустирате, да пробвате, да чуете, да опитате, да усетите и да видите голямото разнообразие от бизнеси на членовете …, в зала или гостувайки на място, учейки се чрез преживяване. И не само това, а и всичко, което тайничко сте искали да опитате, но не сте се осмелявали досега.

Ако искате да представите дейността си или вълнуваща тема на нашите тематични събития, моля обърнете се към мен – Надежда Маринова, за включване в календара на събитията ни. Ако желаете да преживеете приятни мигове в нашата компания, следете календара на нашите събитията.

Очакваме ви с нетърпение!

Ще развихрим вдъхновение и съмишленичество в подкрепяща общност!

Мъжете също са добре дошли!

С удоволствие ще ви разясня условията за членство, ако проявявате интерес.

За контакт с мен, Надежда Маринова: тел: 0878 854 777 email: nmarinova@clubvisokitokcheta.bg Fb: Надежда Маринова&The Alpha Group

СВЪРЖИ СЕ С НАС

В момента екипът ни не е на разположение. Изпратете Вашето запитвание и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Изпращяне

©2024 МРЕЖА ЗА ЖЕНСКО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО "БИЗНЕС НА ВИСОКИ ТОКЧЕТА"

 Дамски Клуб "Бизнес на Високи Токчета"  и  Клуб "Младите Дами в Бизнеса"     

Вход за членове

    

Вашите детайли?

Create Account