КЛУБ МЛАДИТЕ ДАМИ В БИЗНЕСА

Клуб „Младите Дами в Бизнеса”/ Club „Young Ladies in Business” е инициатива на Дамски Клуб „Бизнес на Високи Токчета”,

с което поставя началото за изграждане на Мрежа за Женско Предприемачество

ylb

Целта на Клуба е да подпомогне предприемаческото и личностно развитие на младите дами, за да реализират своя потенциал в България. Да намерят среда, която да ги вдъхновява и мотивира. Среда от вече успели дами, от които да почерпят от опита и професинализма. Клубът е място където млади и амбициозни единомислещи дами ще могат да общуват, да си сътрудничат и да изградят своя път към успеха

Нашите събития и програми предоставят възможности за подкрепа, умения и контакти, които позволяват на жените да постигнат успех по свои собствени условия и да бъдат ангажирани членове в техните общности.

Kазват, че в света на бизнеса контактите са всичко. От намирането на работа до привличането на клиенти и бизнес партньори, мрежата е ключът към успеха.

Въпреки че мнозина знаят колко важно е да създават контакти, повечето обикновено нямат ни най-малка представа откъде да започнат
Друг важен детайл – много малко са момичетата, които опитват да започнат бизнес, които се престрашават да се включат в подобни мрежи и да споделят идеите си.
Подобна мрежа би допринесла за обмяната на опит и добри практики между дамите от бизнеса, за разширяване на бизнес контактите и намиране на нови пазари, както и за осигуряване на информация на инициативните дами за стартиране на бизнес, за менторство и за обучение
Потърсете съдействие от други като вас. Започнeте да изграждате контакти с жени, които имат същите стремежи като вас.Присъединете се към Клуба и Мрежата за Женско Предприемачество.
Чували ли сте, че един от най-важните фактори за успеха е вярата, че ще успеете?
А знаете ли, че когато видите хора, които вече са го направили, мозъкът ви автоматично започва да вярва?
Присъединете се към нас, за да се заредите с енергията на успеха и да се запознаете със страхотни дами, които вече са го направили.

СВЪРЖИ СЕ С НАС

В момента екипът ни не е на разположение. Изпратете Вашето запитвание и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Изпращяне

©2024 МРЕЖА ЗА ЖЕНСКО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО "БИЗНЕС НА ВИСОКИ ТОКЧЕТА"

 Дамски Клуб "Бизнес на Високи Токчета"  и  Клуб "Младите Дами в Бизнеса"     

Вход за членове

    

Вашите детайли?

Create Account