публикувано на 10.12.19 в 17:06  Автор: Полина Начева

„Бизнесът за по-чист въздух в София“ е инициатива на Мрежата за женско предприемачество „Бизнес на високи токчета“.

За тази цел, от 15 декември до 5 януари, в един от столичните молове, те организират изложение на елхи. След края му, елхите ще бъдат дарени на всички детски градини от район “Младост”, а децата ще имат възможността да ги засадят сами и да се грижат за тях.

“Кампанията е свързана с елхички в саксии, които бизнесът ще финансира”, обясни Диана Сивинова, която е част от инициативата.

“Интересът е голям от страна на фирмите, които ще брандират свои елхи”, казва председателят на Мрежата за женско предприемачество „Бизнес на високи токчета“ Ива Владимирова. По думите ѝ, след като почти година дискутират проблемите с въздуха в София, решават да започнат инициативата за елхи в саксии.

“На 15 декември, по време на изложението на елхи, започва и конкурс за деца за Коледна сурвачка”, съобщава Ива Владимирова. По думите й ще има много награди, а всяко дете, което все още не е написало писмото си до Дядо Коледа, ще може лично да му го предаде по време на събитието.

Мрежата „Бизнес на високи токчета“ вече обсъжда идеи и за следващата година за засаждане на всякакъв вид дървета на територията на София.

Чуйте повече в звуковия файл.

 

Повече за инициативата може де видите 

Т У К

СВЪРЖИ СЕ С НАС

В момента екипът ни не е на разположение. Изпратете Вашето запитвание и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Изпращяне

©2020 Дамски клуб "Бизнес на високи токчета"        Design  Pro-FIT Business Consult Ltd. 

Вход за членове

    

Вашите детайли?

Create Account