Нашата страст, несъмнено, е пазаруването в интернет и сме се захванали с нелеката задача да предложим най-добрите продукти на най-добрата цена. Запазената ни марка е позитивното отношение към всеки и всичко. Знаем, че не сме безгрешни и затова разчитаме на вашата обратна връзка, за да се усъвършенстваме и да ставаме все по-добри.

На телефона, мейла и във Facebook винаги се отзовават нашите мили колеги, които са готови да ви съдействат с всичко от допълнително описание на дрехите до предизвикателства с поръчките.

Нашите артикули са ЧИСТО НОВИ, защото смятаме, че можем да предложим неносени дрехи на добра, та даже и по-добра цена от вече употребявани.

Нашето разбиране за работа е насочено изцяло към това вие да останете доволни от пазаруването си на  https://niceprice.bg/

  https://niceprice.bg/

В тази връзка винаги получавате:

* БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 79.00лв

* ПРЕГЛЕД ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ

* БЕЗПРОБЛЕМНО ВРЪЩАНЕ

* ПРИ НЕОБХОДИМОСТ ИЗДАВАНЕ НА ПРОМОКОД, КОЙТО ВАЖИ 1 ГОДИНА И УЧАСТВА ВЪВ ВСИЧКИ НАШИ КАМПАНИИ И ПРОМОЦИИ

Ние знаем, че да попаднете на точния размер дреха от разстояние, може и да не се получи от първия път и за това винаги подхождаме с разбиране и съпричастност.

Може да ви направи впечатление, че част от артикулите ни са без етикет (или премахнат такъв от производителя), защото всички артикули в сайта са на конкретна марка. Има известни и популярни марки, които градят дълги години своя бранд и го защитават с различни мерки. Една от тях е именно махането на етикет.

С всекидневното публикуване на нови артикули се стараем да ви предложим винаги различни модели, за да задоволим вашите вкусове и стремеж към различното!

Благодарим за доверието!

Екипът на Найс Прайс

СВЪРЖИ СЕ С НАС

В момента екипът ни не е на разположение. Изпратете Вашето запитвание и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Изпращяне

©2019 Дамски клуб "Бизнес на високи токчета"        Design  Pro-FIT Business Consult Ltd. 

Вход за членове

    

Вашите детайли?

Create Account