Дамски Клуб „Бизнес на Високи Точкета”  подготвя нов медиен формат „В кухнята на токчетата”.

Концепцията на проекта е под формата на он-лайн Шоу да проследи истинския живот на бизнес дамите извън тяхното обичайно ежедневие. Целта на формата е да покаже, че дамите освен добри бизнес ръководители намират време и да приготвят качествена и вкусна храна за  семействата и приятелите си.

По динамичен, интересен и предизвикателен начин, те споделят не само тайни от бизнеса, но и си помагат, като споделят тайни от кухнята. Формата е естествено продължение  на концепцията на клуба, в който дамите се подкрепят и помагат, за да бъдат още по-успешни в това, което правят.

 

 

“За първи път ще предложим подобен формат на всички почитатели на Дамски Клуб „Бизнес на Високи Точкета” . Премиерата  ще е точно в месеца на третия рожден ден на клуба. Искрено вярвам, че българската жена, освен  успешна бизнес дама е и отдадена домакиня с усет и внимание към детайла. Като един от най-успешните бизнес клубове за жени, нееднократно сме доказали, че заедно можем повече.

С новия формат, отново  ще предложим полезно и качествено съдържание, в което ще представим нашите дами освен с кулинарните им умения и с техните бизнеси.

Всяка дама от клуба би могла да се включи и да стане следващия Шеф Готвач в  „Кухнята на токчетата”.

В поредица от серии дамите от клуба ще изживяват на живо всичко, което им се случва в кухнята и заедно ще ни направят свидетели на трудностите, успехите и радостите, които срещат в бизнеса си.”

Коментира Ива Владимирова, основател на Дамски Клуб „Бизнес на Високи Точкета”

 

ЗА ВЪПРОСИ И НАЧИНИ НА ЧЛЕНСТВО В

МРЕЖА ЗА ЖЕНСКО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО
“БИЗНЕС НА ВИСОКИ ТОКЧЕТА”

свържете се с нас на:

email: info@clubvisokitokcheta.bg
тел: 0889560012

СВЪРЖИ СЕ С НАС

В момента екипът ни не е на разположение. Изпратете Вашето запитвание и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Изпращяне

©2020 Дамски клуб "Бизнес на високи токчета"        Design  Pro-FIT Business Consult Ltd. 

Вход за членове

    

Вашите детайли?

Create Account