Фондация Виделей е създадена с цел популяризиране, разпространение, съхранение на българския дух и култура в България, Европа и света

Фондация Виделей е създадена с цел популяризиране, разпространение, съхранение на българския дух и култура в България, Европа и света.

Виделей е система за разпространение на укривани знания, съхранение на националната ни идентичност, самосъзнание, разпространение на духовна култура. Към момента имаме създадени около 980 ТВ. Предавания от 2004г. до сега, youtube видео канал с над 4 400 000 ( четири милиона и четиристотин хиляди гледания), които ежедневно се увеличават и около 20 фейсбук страници и групи, и блог ( надолу в текста има линкове ).

Вече години наред осъществяваме това разпространение на знания и духовни следи, чрез беседи с културни, духовни дейци, езотерици, последователи на различни учения, писатели, изследователи,  учени и др. Ползваме за дейността ни световно известни експерти, които може да видите тук на бутона „Експерти”, а тук са нашите „Видео материали”, а тук е нашият „Faceboook профил”.

Формата на разпространение са екскурзии – пътешествия с познание – пътуващи семинари ( екскурзия + лектор), стационарни семинари, видео канал в youtube “ВИДЕЛЕЙ“, създаване на ТВ. Предавания – “Последни Дни” в “ТВ. Канал 0” – гр. Бургас и др.

Виделей не е религиозна организация, всичко което правим е за всеки човек с идея и желание за собственото си развитие. Облякохме идеята в юридическа форма през 2004г.като фондация, но продължаваме и с други форми.

Уважението и добруването смятаме, че са важни ценности и приемаме различни възгледи, виждания, различни мнения. Всеки добронамерен човек е добре дошъл на всичко, което правим.

В течение на изминалите 10 г. от активната ни дейност много хора се познават, създадоха се връзки, приятелства, но винаги има нови хора на пътешествията, на беседите, на походите, на всяко едно събитие. Всеки търси и намира подходящата среда, хора и познание. Няма задължителни неща, няма въпроси кой и защо е тук.

Свобода на мнения и виждания. Ако може да характеризираме Виделей с две думи, то може би най-добрите са: “Виделей – по пътя на познанието“

Тук може да видите една част от десетките неща за последните няколко години дейност:

2019г.

2018г.

Още ИСТОРИЯ

Фондация Виделей е създадена с цел популяризиране, разпространение, съхранение на българския дух и култура в България, Европа и света

СВЪРЖИ СЕ С НАС

В момента екипът ни не е на разположение. Изпратете Вашето запитвание и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Изпращяне

©2020 Дамски клуб "Бизнес на високи токчета"        Design  Pro-FIT Business Consult Ltd. 

Вход за членове

    

Вашите детайли?

Create Account