Мили момичета, в следващите редове ще ви съобщим една много важна новина за нашата общност !

Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР) и Европейската комисия обявиха стартирането на новата Академия за младежка предприемаческа политика  (YEPA).

Тази нова инициатива има за цел да укрепи политиките и програмите за младежко предприемачество в Европейския съюз (ЕС) чрез повишаване на знанията за бариерите, пред които са изправени младите хора в предприемачеството и улесняване на обмена между политици, млади предприемачи и експерти относно „какво работи“ в политиката за младежко предприемачество . Инициативата се основава на съществуващо сътрудничество за приобщаващо предприемачество и социално предприемачество, предприето от Европейската комисия и ОИСР.

Повече за академията: YEPA ще предложи на участниците възможност да научат от международни експерти и колеги от други страни за новостите в политиката за младежко предприемачество, факторите за успех и клопките, които трябва да се избягват. Това ще предложи уникална възможност за младите предприемачи да се включат в политически диалог директно с правителствата и други заинтересовани страни (напр. финансов сектор, организации за подпомагане на бизнеса) за това как предложенията за подкрепа могат да бъдат подобрени. YEPA ще бъде организирана около поредица от лични и онлайн събития и семинари по избрани теми (напр. предприемачество на млади жени, социално предприемачество, бизнес инкубация,…), които ще бъдат оформени от членовете на YEPA.

Развълнувани сме да ви съобщим, че Председателката на “Младите Дами в Бизнеса” – Емона Карагьозова бе избрана, заедно с Гл. ас. д-р Силвия Георгиева от УНСС, да се присъединят към тази програма и да представляват страната ни! Ще бъдат общо 150 млади хора – представители на всички страни от Европейския съюз!

За нас е изключителна гордост и чест, че именно нашата председателка на Клуб “Младите Дами в Бизнеса”, които са част от Мрежата за Женско Предприемачество “Бизнес на Високи Токчета” бе избрана да представлява страната ни и общността на Младите Български  Дами поели по пътя на предприемачеството

Откриващото събитие ще бъде на 9-10 март в Брюксел

Пожелаваме й много Успехи и ползотворни контакти, които да отворят вратите на международния бизнес за всички вас!

СВЪРЖИ СЕ С НАС

В момента екипът ни не е на разположение. Изпратете Вашето запитвание и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Изпращяне

©2024 МРЕЖА ЗА ЖЕНСКО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО "БИЗНЕС НА ВИСОКИ ТОКЧЕТА"

 Дамски Клуб "Бизнес на Високи Токчета"  и  Клуб "Младите Дами в Бизнеса"     

Вход за членове

    

Вашите детайли?

Create Account