За да не губите вдъхновение, днес сме ви приготвили една порция от цитати, която да ви държи мотивирани за работа през предстоящите пролетните дни.

1.     „Всички мечти могат да станат реалност, само ако имате куража да повярвате в тях.” –Уолт Дисни

И така дами, стремете се да гоните мечтите си и да не ги загърбвате в ежедневни занимания и дребни подробности. Колкото повече желаете нещо и вярвате в него, то ще започне да става реалност и точно това ще ви държи устремени по пътя на реализация.

  1.      „Успехът е да се движиш от провал към провал, без да губиш ентусиазъм.”- Уинстън Чърчил

Тези думи държали Уинстън Чърчил и в най-големите му провали, в очакване на успеха. Той вярвал, че след всеки спад идва възход, защото си положил нужният труд.

  1.      „Великите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат събития, малките умове обсъждат хора.”- Елинор Рузвелт

Ето още една вдъхновяваща мисъл, която да ви напомня, че малките неща не са от значение за големите хора. Мислете за успеха като за основна цел на работа и не позволявайте на ежедневните битовизми да ви отклонят от пътя.

  1.      „Аз не съм се провалял. Просто открих 10 000 начина, които не вършат работа.”- Томас Едисон

Томас Едисон научава от малък, че всяка грешка е поредният урок, в списъка му с практики, които не работят. Съветваме ви след всяка грешка да не се отказвате, а напротив – това да ви мотивира за още по-голям успех. Защото все пак единственото място, където успехът идва преди работата, е в речника.

  1.      „Когато престанете да гоните погрешните неща, давате възможност на правилните да ви догонят.”- Лоли Даскал

Случвало ли ви се е точно, когато спрете да мислите за нещо, то да ви се случи без да го очаквате? Именно! Понякога така се вглъбяваме в определени идеи, че не позволяваме на съдбата да ни предоставя възможности. Следвайте мечтите си, но не се притеснявате да рискувате и бъдете отворени към изненади и нови вдъхновения.

СВЪРЖИ СЕ С НАС

В момента екипът ни не е на разположение. Изпратете Вашето запитвание и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Изпращяне

©2020 Дамски клуб "Бизнес на високи токчета"        Design  Pro-FIT Business Consult Ltd. 

Вход за членове

    

Вашите детайли?

Create Account