В днешната рубрика на “Знаете ли че…”  ще си поговорим за храненето.

Знаете ли че, в ​супермаркетите предимно подбират храните така, че да привлекат нашето внимание по цвят и рекламни трикове, за които ще говорим някой друг път.

Истината е, че доста рядко обръщаме внимание на съдържанието и какви хранителни вещества съдържа. Задълбоченото разбиране по отношение на храненето и това, от което телата ни наистина се нуждаят, ни помага да изберем правилните храни, които са подходящи за нашите здравни изисквания.

Постоянно сме бомбардирани с реклами, които рекламират безалкохолни напитки, пици, бързи храни и десерти. Постоянното претоварване на грешен вид информация често ни пречи да погледнем отблизо нашите диети и хранителните вещества, които консумираме ежедневно. Всъщност храната и храненето определят растежа и развитието на човека и движат физическото и психическото здраве.

Качеството и нивото на хранене поставя основата на податливостта към болести и се превръща в интерес за потребителите, както и за медицинските и здравните специалисти. Важно е да имаме култура на хранене, за да поддържаме телата си в кондиция.

Поздрави: Мама във форма – Дени Филева

СВЪРЖИ СЕ С НАС

В момента екипът ни не е на разположение. Изпратете Вашето запитвание и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Изпращяне

©2021 Дамски клуб "Бизнес на Високи Токчета"        Design  Pro-FIT Business Consult Ltd. 

Вход за членове

    

Вашите детайли?

Create Account