Да си го кажем честно: връщането в офиса след празниците никога не е лесно! Точно затова ще ви предложим няколко съвета за мотивация след великденските празници:

#1 Ако имате време, проверете пощата си преди да започнете работа. Бързият поглед на имейлите ви ще улесни подредбата на графика ви за деня и ще направи работата ви по-спокойна. Избягвайте да се поставяте в стресови ситуации още от първите дни, защото това може да ви демотивира.

#2 Стремете се при организирането на задачите си да поставите любимите си занимания (като брифинг срещите с колеги, например) за началото на работната седмица. Това ще ви ви вдъхнови за работа в приятна обстановка.

#3 Спрямо предстоящите ви ангажименти изберете срещи, които може да проведете извън офиса. Неформален обяд навън определено може да изиграе ключова роля в комуникацията с клиенти, а и ще ви държи в свежо настроение и желание за още работа.

#4 Използвайте това, че сте заредени с положителна енергия от празниците и поемете нови проекти. Ако прекалено много сте свикнали с работата си, това може да ви вкара в потискаща рутина. Поемането на повече отговорности и разнообразни задачи ще ви предизвика, а вдъхновението от тях ще ви мотивира.

#5 Използвайте почивката, за да прекарате малко време с колеги си. Историите за случки през празниците ще ви държат в положително настроение, а комуникацията с екипа ще ви помогне да се сближите още повече. Всичко това съпроводено с добра храна ще ви тонизира с енергия за работа.

#6 И не на последно място – стремете се към пълна концентрация в работата. Ключът към успеха на всяка бизнес дама е на работното място да е посветена изцяло на кариерата си, а вкъщи да обгрижва семейството си.

#7 Помислете за това защо работите, какво ви харесва във вашата професия, хората, с които обичате да работите и за какво мечтаете. Повторете си тези неща многократно през целия ден и това ще държи желанието ви за работа силно.

А в случай, че всички тези съвети не са достатъчни, за да ви мотивират, може от сега да започнете с планирането на следващите почивни дни – това със сигурност ще ви поддържа положително заредени за нови преживявания…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

В момента екипът ни не е на разположение. Изпратете Вашето запитвание и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Изпращяне

©2020 Дамски клуб "Бизнес на високи токчета"        Design  Pro-FIT Business Consult Ltd. 

Вход за членове

    

Вашите детайли?

Create Account